Cadde Boğaç Aksoy kimdir, nereli, kaç yaşında? Boğaç Aksoy hastalığını sosyal medya üzerinden duyurdu

Boğaç Aksoy kimdir, nereli, kaç yaşında? Boğaç Aksoy hastalığını sosyal medya üzerinden duyurdu

05.05.2021 - 18:18 | Son Güncellenme:

Boğaç Aksoy kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan genç oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. Peki Boğaç Aksoy kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...

Boğaç Aksoy kimdir, nereli, kaç yaşında Boğaç Aksoy hastalığını sosyal medya üzerinden duyurdu

Boğaç Aksoy kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Genç oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada lenfoma kanserine yakalandığını sevenlerine duyurdu. Bir süre daha aranızda olamayacağım paylaşımında bulunan Boğaç Aksoy son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı. Oyuncu hastalığı nedeniyle diziden ayrılmıştı. Peki Boğaç Aksoy kimdir, aslen nereli?

Haberin Devamı

BOĞAÇ AKSOY KİMDİR?

Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit doğumludur. 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olan ünlü manken ve oyuncu liseden sonra üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Bunların yanında iki sene profesyonel at biniciliği eğitimi almıştır. Aynı zamanda da iki yıldızlı dalgıçlık belgesine sahiptir. Her zaman eğitimine önem veren ünlü manken ve oyuncu Boğaç Aksoy, oyunculuğunu geliştirebilmek için de kuruculuğunu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Boğaç Aksoy kimdir, nereli, kaç yaşında Boğaç Aksoy hastalığını sosyal medya üzerinden duyurdu