Cadde Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti! 'Onunla öpüştüm'

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti! 'Onunla öpüştüm'

19.10.2023 - 12:12 | Son Güncellenme:

Çalkantılı hayatını anlattığı anı kitabını çıkarmaya hazırlanan Britney Spears, yıllar süren 'ihanet' söylentilerine açıklık getirdi. Grammy ödüllü ABD'li pop yıldızı, 1999-2002 yılları arasında ilişki yaşadığı Justin Timberlake'i, Avustralyalı dansçı ve koreograf Wade Robson'la aldattığını itiraf etti. Timberlake, ihaneti anlattığı şarkısıyla ödül almıştı.

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti Onunla öpüştüm

Sam Asghari ile 14 aylık evliliğin ardından ayrılık kararı alan Britney Spears, özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Speras'ın 24 Ekim'de yayınlanacak olan anı kitabı 'The Woman In Me'de (İçimdeki Kadın) geçmiş ilişkilerine dair samimi açıklamalar yer alıyor.

Haberin Devamı

"ARTIK HİÇ ŞANSIMIZ YOK"

Ünlü popçunun, Justin Timberlake ile üç yıllık birlikteliğin ardından 2002'de Avustralyalı koreograf ve dansçı Wade Robson'la yaşadığı ilişki nedeniyle ayrıldığı konuşuluyordu. Timberlake, aldatıldığını ima eden sözler içeren single'ı 'Cry Me A River'ı yayınlamıştı.

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti Onunla öpüştüm

Justin, "Ne yaptığını söylemene gerek yok/Zaten biliyorum, ondan öğrendim/Artık hiç şansımız yok" şeklindeki sözleriyle dikkat çeken single ile Grammy ödülü kazanmıştı.

"BARA GİTTİK, ÖPÜŞTÜK"

41 yaşındaki şarkıcı, 2000'de hakkında "O dahi çocuk gibi, cidden. O bir dahi, o muhteşem" dediği Wade'i gece dışarıda öptüğünü doğruladı.

Bir gece dışarıdaydık ve bir İspanyol barına gittik. Dans ettik ve dans ettik. O gece onunla öpüştüm.

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti Onunla öpüştüm

"ÖPÜŞMEYİ JUSTIN'E ANLATTIM"

Spears, bir istisna dışında Timberlake'e yıllarca sadık kaldığını vurguladı. ABD'li pop yıldızı, Justin'e Wade ile olan öpüşmesinden bahsettiğini ve bu durumu atlatıp birlikte kalabildiklerini yazdı.

Haberin Devamı

KÜRTAJ İTİRAFI!

Britney, henüz 19 yaşındayken Justin Timberlake olan ilişkisi sırasında hamile kaldığını, sevgilisinin baba olmak istemediğini söylemesi üzerine kürtaj olduğunu açıklamıştı.

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti Onunla öpüştüm

Justin'i çok seviyordum. Her zaman bir gün birlikte bir aile kuracağımızı düşünmüştüm. Hamile kalmam, sadece bu hayalimi beklediğimden çok daha erkene çekmiş olacaktı. Justin bu hamilelikten kesinlikle memnun değildi. Hayatımızda bir bebek olması için hazır olmadığımızı, çok genç olduğumuzu söyledi. Eminim insanlar bunun için benden nefret edecek ama bebeği doğurmamayı kabul ettim. Bunun doğru bir karar olup olmadığını bilmiyorum. Eğer sadece benim kararım olsaydı, asla kürtaj olmazdım. Ama Justin baba olmak istemediğinden o kadar emindi ki...

Britney Spears yıllar sonra ihaneti itiraf etti Onunla öpüştüm

41 yaşındaki şarkıcı, kürtaj kararının şimdiye kadar yaşadığı 'en acı verici şeylerden biri' olduğunu da yazdı.