Cadde Britney Spears'ın avukatı: Babası, vasiliği bırakmak için para istiyor!

Britney Spears'ın avukatı: Babası, vasiliği bırakmak için para istiyor!

01.09.2021 - 15:58 | Son Güncellenme:

Britney Spears'ın babası Jamie Spears, 13 yıl aradan sonra, şarkıcının vasiliğinden çekilmeyi kabul etti. Ancak ünlü yıldızın avukatı Mathew Rosengart, baba Spears'ın vasiliği bırakmak için iki milyon dolar (yaklaşık 17 milyon TL) istediğini açıkladı.

Britney Spearsın avukatı: Babası, vasiliği bırakmak için para istiyor

Dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın vasisi konumunda olan babası Jamie Spears, sonunda bu görevden vazgeçti. Ancak bu durum baba-kız arasında yeni bir gerginliğin başlamasına neden oldu.

Haberin Devamı

"PARA İSTİYOR"
The Guardian'da yer alan habere göre; Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart, mahkemeye sunduğu dilekçede baba Jamie Spears'ın 2007'den beri sürdürdüğü vasilikten çekilmek için iki milyon dolar istediğini belirtti.

"ÖDEMEYİ KABUL ETMEYECEĞİZ"
Rosengart, baba Spears'ın yıllardır kızından aldığı paraları da öne sürerek, bu parayı ödemeyi kabul etmeyeceklerini duyurdu.

13 Ağustos'ta kızının vasiliğinden çekileceğini açıklayan Jamie Spears tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Baba Spears daha önce, vasilik görevini kötüye kullandığı suçlamalarını reddetmiş ve 'kızının iyiliğini düşündüğünü' belirtmişti.

NORMAL BİR HAYAT İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
İki çocuk annesi Spears, yıllar sonra ilk kez haziran ayında düzenlenen duruşmada konuşmuş ve babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini söylemişti.

Britney Spearsın avukatı: Babası, vasiliği bırakmak için para istiyor

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ INSTAGRAM