Cadde Bruce Willis mülklerini zararına satmış!

Bruce Willis mülklerini zararına satmış!

03.04.2022 - 16:52 | Son Güncellenme:

1985-1989 yıllarında yayınlanan 'Moonlighting' (Mavi Ay) dizisindeki 'David Addison' rolüyle dünya çapında üne kavuşan ve 'Afazi' hastalığına yakalanan Bruce Willis ile ilgili çarpıcı bir gerçek daha ortaya çıktı. Ünlü aktörün, bazı mülklerini zararına sattığı öğrenildi.

Bruce Willis mülklerini zararına satmış

Hollywood yıldızı Bruce Willis'ten kötü haber gelmişti. Ünlü oyuncuya beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuştu.

Haberin Devamı

"KARİYERİNE ARA VERİYOR"
67 yaşındaki ABD'li aktörün, bilişsel yeteneklerini etkileyen hastalık teşhisi sonrası oyunculuk kariyerinden uzaklaşacağı açıklanmıştı. Willis'in kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bruce'un muhteşem destekçileri ile, ailesi olarak, sevgili Bruce'un bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi teşhisi konulduğunu paylaşmak istedik. Bunun bir sonucu olarak Bruce, kendisi için çok şey ifade eden kariyerine ara veriyor. Ailemiz için gerçekten zorlu olan bir zamanda devam eden sevginiz, şefkatiniz ve desteğiniz için çok minnettarız. Güçlü bir aile olarak bu süreçten geçiyoruz ve bundan hayranlarına da bahsetmek istedik çünkü onun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz."

Haberin Devamı

Bruce Willis mülklerini zararına satmış

"DİLİNİ KONUŞAMADIĞINIZ, OKUYAMADIĞINIZ BİR ÜLKE"
Willis'in muzdarip olduğu hastalık, uzmanlar tarafından ise, "Dilini konuşamadığınız, anlayamadığınız, okuyamadığınız, yazamadığınız bir ülkeye bırakıldığınızı hayal edin" şeklinde tanımlanıyor.

Page Six’in haberine göre; Bir beyin rahatsızlığı olan "afazi" nedeniyle zor günler yaşayan Willis, hastalığının ilerleyeceğini ön görerek, hazırlıklar yapıyor. Bruce Willis, California'daki ailesiyle birlikte hayatına odaklanmak için birkaç yıldır sahip olduğu evleri satmaya başlamış.

"HAYATINI BASİTLEŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR"
Ünlü aktöre yakın bir kaynak, konuyla alakalı şunları söyledi:

"Bruce, uzun süredir bu ana hazırlanıyor. Sağlığının bozulduğu ve kazanç gücünün eskisi kadar büyük olmayacağı bir zamanın geleceğini biliyordu. Ayrıca, sonunda seyahat etmek için birden fazla mülke ve daireye ihtiyacı olmayacağını ve bunun yerine ailesiyle çevrili güvenli bir ortamda yaşaması gerektiğinin farkındaydı. Bu yüzden son yıllarda küçülmeye ve hayatını basitleştirmeye hazırlandığı açık."

Bruce Willis mülklerini zararına satmış

"SIK GİDEMEDİĞİMİZ İÇİN SATTIK" DEMİŞTİ
Bruce Willis ve eşi Emma Heming, mülklerini satmaya 2018 yılında başlamıştı. İkili, önce New York'taki büyük evlerini 17.75 milyon dolara sattı. Bu malikane 2014 yılında 12 milyon dolara satın alınmıştı. Bu mülkün beş yatak odası ve beş buçuk banyosu bulunuyor.

Haberin Devamı

Oyuncu, bu mülkü sattıkları dönemde, oraya sık sık gidemediklerini, sürekli yaşadıkları California'ya uzak olduğu için satmaya karar verdiklerini söylemişti. Çift, o süreçte California Brentwood'ta 9.8 milyon dolara başka bir malikane satın almıştı.

EN ÇOK BU SATIŞTAN ZARAR ETTİ
Willis ile Emma Heming, yine 2018 yılında Idaho Sun Valley'de bulunan malikanelerini 5. 5 milyon dolara satmıştı. Aslında bu mülk için istenen ücret 15 milyon dolardı. Yani ünlü çift bu satıştan istediği kadar gelir elde edememişti, bir anlamda zararına satmıştı.

O ADADAKİ İKİ MÜLKÜNÜ DE SATTI
Takvimler 2019 yılını gösterirken Willis ve eşi Heming, Turks and Caicos Adaları'nda bulunan mülklerini 27 milyon dolara elden çıkarmıştı. Bu satışın ardından Willis ile Heming'in elinde yine Turks and Caicos Adaları'nda bulunan Parrot Cay'da bir mülkleri kalmıştı. Fakat geçen yıl o mülk de 6 milyon dolara yeni sahibinin olmuştu.