Cadde Bu acıya yürek dayanmadı

Bu acıya yürek dayanmadı

19.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın önceki akşam yayınlanan son bölümünde, Eren Komiser’in gözyaşları ekrana damga vurdu.

Bu acıya yürek dayanmadı

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden, Emmy ödüllü ‘Yargı’nın son bölümünde gözyaşları sel olup aktı. Komiser Eren (Uğur Aslan), dizide kızı Tuğçe’nin (Merve Ateş) başına gelenlerden sonra çılgına döndü. Gizlice yoğun bakıma giren Eren kızının haline perişan olurken, Tuğçe’nin ağzından çıkan, “Baba öldür onları” cümlesi üzerine Eren, gizli bir plan yaptı. Haykırışların, gözyaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.

Haberin Devamı

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı yapım, izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği bölüm iki kategoride yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak, reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra sosyal medyada da ‘En Çok Konuşulanlar’ listesinde yer aldı. Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede de reyting rekorları kıran dizi pazar akşamları ekrana geliyor.