Cadde Survivor Zeynep Alkan'ın son durumu! 'Bu yaz iş yok, ameliyat var'

Survivor Zeynep Alkan'ın son durumu! 'Bu yaz iş yok, ameliyat var'

07.07.2023 - 11:55 | Son Güncellenme:

Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, ünlüler takımı adına mücadele ettiği 'Survivor 2023'e, birleşme partisi öncesi yaşadığı sakatlığın ameliyat olmasını gerektirdiği için veda etmek zorunda kalmıştı. Genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Survivor Zeynep Alkanın son durumu Bu yaz iş yok, ameliyat var

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Surrvivor'da 2023 sezonunun başarılı isimlerinden Zeynep Alkan, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. 24 yaşındaki ünlü isim, İspanya tatilinden döner dönmez kendisini alışverişte bulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İKİNCİ KEZ OPERASYON GEÇİRECEK

Tatildeyken Türk mutfağını çok özlediğini belirten Alkan, Survivor'da sakatladığı eli sebebiyle bu yaz bir projede yer alamayacağını, ikinci ameliyatı için gün saydığını açıkladı.

Survivor Zeynep Alkanın son durumu Bu yaz iş yok, ameliyat var

ZEYNEP ALKAN'IN AVM STİLİ

Fenomen yarışmada sergilediği performansla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Zeynep Alkan'ın; AVM tarzı, fit görünümü ve yüksek enerjisi dikkatlerden kaçmadı.

Survivor Zeynep Alkanın son durumu Bu yaz iş yok, ameliyat var

"SURVİVOR HAYATI SOAN ERDİ"

Geçtiğimiz mart ayında Alkan'ın yarışmadaki geleceği hakkında ada konsetinde konuşan Ilıcalı, "Biz vakit olarak, yarışmacımızın mağdur olmaması için her türlü toleransı gösterebiliriz. Ancak Zeynep'ten gelen bir haber hepimizi çok üzdü. O da şu; ameliyat olması gerekiyor. Babası Hamdi Alkan'la da görüştük, durumdan haberdar ve yaşananlara üzüldü. Ameliyatı elinden olması gerektiği için, 'Ameliyat olsun ve geri gelsin' dedik. Bu toleransı Zeynep için gösterebilirdik. Ancak gelen raporlar şu anda bu ameliyat sürecinin tahminimizin çok daha üzerinde olacağı. Bu da şu demek, kendisine 'Çok geçmiş olsun' diyoruz. Zeynep'in Survivor hayatı sona erdi" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor Zeynep Alkanın son durumu Bu yaz iş yok, ameliyat var