Cadde Bu yılbaşında hangi mekanda kim var?

Bu yılbaşında hangi mekanda kim var?

31.12.2014 - 15:06 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi eğlence mekanları 2015'e hazır. Işte yılbaşına bir eğlence mekanında girmek isteyenler için öneriler...

Bu yılbaşında hangi mekanda kim var

Drop Lounge-Erkan Ünal (İşletmecisi ve ortağı)

Haberin Devamı

2012 Kışında Kartalkaya'da hizmet vermeye başlayan Drop Lounge, Uludağ Mandra'da bir şubesini açarak büyümeye başladı. Şehrin alışkanlıklarını, lezzetini ve konforunu misafirlerine sunmayı amaç edinen Drop Lounge, Yılbaşı gecesi de tecrübeli DJ'leri ile beraber misafirlerine güzel anlar yaşatmayı planlıyor. Akşam menüsünde değişiklikler yapan Drop Lounge yalnız gündüzleri değil geceleri de kayak misafirlerinin uğrak yeri olacak gibi görünüyor. Üstelik Drop Lounge akşamları sadece yemekle bitmiyor, başarılı DJ'leri misafirlerini sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirmeye devam ediyor.

La Boom-Ercan Gümüşkaya (İşletmecisi)

31 Aralık gecesi La Boom Emirgan bar ekibimiz, müşterilerimizi yılbaşına özel karıştırdıkları ‘La Boom New Year’ kokteyli ile karşılıyor. Saat 21:30’da ‘Unvited’ isimli Jazz ekibi megafonlarıyla hareketli jazz parçalarını seslendiriyorlar. 2014’te yenen son yemeklerin tadı damağınızda kalsın, 2015 senesi daha da leziz geçsin diye, ‘Miso Tavuk Kanatları’, ‘Karides Tempura’, ‘Kıtır Mantı’, ‘Rokforlu Domates Salatası’, ‘Rigatoni Pitti’ gibi favoriler masalarınızda tüketilmeyi bekliyor. Ana yemeklerden, “Susamlı Bonfile” ve “Misolu Levrek Şiş” arasındaki seçim ise size bırakılıyor. 2014’ün son öğünü ‘Kestaneli Sufle’ ile tatlandırılırken, gece sonunda servis edilecek ‘Mini Burgerler’ ile lezzet cümbüşü son buluyor. DJ kabininde Orhan Akgün, canlı performansta Uninvited Jazz Band, mutfak, bar ve tüm La Boom Emirgan ekibiyle, lezzetli yemek ve sıkı eğlence için doğru Emirgan’a bekliyoruz.

Haberin Devamı

Nişantaşı Sess- Yüksel Yılan (İşletmecisi)

Yılbaşı gecesi çalışanlarımızla birlikte sönük olacak Nişantaşı yılbaşı gecesine renk katacağız. Son dört senede olduğu gibi bu gecede Sess'te eglence saat 22:00'da başlayıp 05:00'e kadar devam edecek. Açıldığından bu yana müzikleri ile her gece misafirlerimiz eğlendiren DJ Can Parlak bu özel gecede kabinde yer alacak. Yeşilçam film müziklerinden günümüzün orjinal parçalarına kadar çalacak ve müşterilerimize Türk usulü bir yılbaşı geçireceiz. Gece boyunca yerli-yabancı sınırsız içki kişi başına 350 TL olacak. Hem çalışanlarımızı hem de mekanımızı yılbaşı gecesi sürpriz bir tarzla hazırlayarak, müşterilimizi şaşırtacağız.

Haberin Devamı

Sortie- Rahmi Okçuoğu (Eksen Grup Genel Müdür)

İstanbul gece hayatının 4 mevsim hizmet veren en büyük eğlence mekanı özelliğini taşıyan Sortie'yi, kış sezonunu yeni dekorasyonu ile açmıştık. Her sezona yenilenerek giren Sortie, bu sene ilhamını The Great Gatsby’nin ihtişamlı,parıltılı, lüks, eğlence anlayışından alarak yepyeni ve şık bir dekorasyonla karşımıza çıkıyor. Yılbaşında da bu konseptimizi koruyarak geçireceğiz. Menümüz ise Mercimek çorbası, Ege lezzetleri, mücver, gavurdağ salatası, kestaneli hindi veya mantar soslu bonfile ve tatlı olarak da bademli mausse olarak servis edeceğiz. Fiyatlandırmada ise restoranda kişi başı 160 Euro, Club kişi başı 150 Euro, Restoran & Club kişi başı 295 Euro, Loca 10 pax için 1900 Euro (1 şişe şampanya ikram +1 kişi fiyatı 250 Euro) olarak belirledik.

Colonie- Deniz Zengin (İşletme müdürü)

Haberin Devamı

Başlangıçlar olarak; Amuse Bouche Deniz mahsulleri salatası, közlenmiş patlıcan kişniş yağı ile, Seafood salad, roasted aubergine with coriander oil... ARA SICAK olarak Trüflü Risotto, ızgara bıldırcın eşliğinde, Truffle Risotto, grilled quai, Nar sorbe... ana yemek olarak, Izgara deniz levreği,mandalin soslu zeytinyağlı yer elması, Grilled seabass,jerusalem artichoke olive oil with mandarin sauce veya Asya baharatlı bonfile, ızgara körpe kabak, Spicy Asian sirloin steak, grilled baby courgette... Tatlı olarak ise; Ayva tatlısı, kaymak ve ceviz ile servis edeceğiz. Gece program saat 20:00'de başlarken, 04:00'e kadar devam etmesini planlıyoruz. DJ Performans ( Fatih Mutlu: House müzik) ve canlı performans olacak. Yemek saatinden itibaren limitsiz yerli ve standart ithal içki dahil. Kişi başı 550 TL + %10 servis bedeli olacaktır.

Supper Club

O zaman uzun yıllar hafızalarınızdan silinmeyecek bir yılbaşı partisi Supperclub İstanbul’da sizleri bekliyor olacak. Mükemmel yemeklerin, sürprizi bol eğlencenin siz ve sevdikleriniz için özel olarak hazırlandığı bu yılbaşı akşamında yerinizi hemen alın. Supperclub İstanbul, bu özel gecede mükemmel bir yemek menüsüyle sizlerin karşısına çıkıyor. Başlangıç olarak Guacomole soslu enginarlı, karides(enginar,karides,yeşillik), Avakado püresi, guacomole sos eşliğinde, Ara Sıcak: Pazı ve lahana sarması, zerdeçallı sos eşliğinde yoğurt. Ana Yemek: Taze baharatlı kestaneli hindi rulosu, taze baharatlar, kestane, brokoli püresi, pacini mantar mango sos ile…Tatlı: Bery, garden coke Bu birbirinden leziz yemeklerin tadı damağınızda kalacak.

Haberin Devamı

2014’ü geride bıraktığınız gece, Dj Hakan Zanbak ve Dj Mehmet Okumuş en hareketli parçalarla 2015’e unutulmaz bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Ayrıca Art By SHAFAK ve Miss Mei’nin sıra dışı gösterisi ile Miss JIGGY’nin müthiş performansı yılbaşı eğlencenize ortak olacak. Eğlencenin tükenmeyeceği gecede MC performer FLY BOI’ nin size özel seslendirdiği parçalar hafızanıza kazınacak. Bembeyaz minderli localarda 2015’e unutulmaz bir başlangıç için Supperclub İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın. Giriş Ücreti: Loca 1-10-11: 10 kişiye kadar 5000TL,sonrası kişi başı 500TL Loca 2-9-12-gold: 10 kişiye kadar 4000TL,sonrası kişi başı 400TLLoca 3-4-5-6-7-8: 10 kişiye kadar 3500TL sonrası kişi başı 350TL Yarım Localar: 8 kişiye kadar 2500TL sonrası kişi başı 300TLStandlar: 5 kişiye kadar 1250TL sonrası kişi başı 250TL Biletli giriş: 200TL Yemek: kişi başı 250TL yerli limitsiz içki + 2 kadeh yabancı içki Club için ücretler yerli yabancı sınırsız içki şeklinde düzenlenmiştir.