Cadde Bunalımın eşiğinde

Bunalımın eşiğinde

13.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bunalımın eşiğinde

Bunalımın eşiğinde





GENÇ yaşta Türkiye’nin en ünlü şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil’le yaptığı rüya gibi evlilik kısa sürede ‘kâbusa’ dönen Sedef Erbil, çok zor günler yaşıyor. Sedef Erbil, arkadaşlarıyla tatil için gittiği İtalya’da ‘leak sendromu’ rahatsızlığı nedeniyle krize girip ölümden dönen eşi Mehmet Ali Erbil’in başucunda ‘bir güzelin’ olduğunu öğrenince, bir darbe daha yedi.

‘Kim bu kız Stelyo?!’
HERKESİN ilk başta çok benzediği için Sedef Erbil zannettiği genç güzelin, Erbil ile aşk yaşadığı söylenen Tuğba Coşkun olduğu ileri sürülse de, Sedef Erbil gerçek kimliğini bulmak için her yolu deniyor. İstanbul’dan eşinin sağlık durumu hakkında bilgi almak için sürekli menajer Stelyo Pipis’i arayan Sedef’in, her telefonda ‘Bu kız kim?’ diye sorduğu öğrenildi.

Annesinin derdi başka
PİPİS’in ise, Sedef Erbil’in ısrarlı sorularını sürekli ‘Bunu sonra konuşuruz’ diyerek atlattığı belirtildi. Öte yandan Sedef Erbil’e, kötü günler geçirdiği için manevi destek istediği annesi İffet Erkuvan da sırtını döndü. Sevgilisi Kayhan Som ile sorunlar yaşayan Erkuvan, kızına yeterli ilgiyi göstermeyince anne - kızın arası bir kez daha açıldı.



İstanbul’a döndü
İTALYA tatili sırasında dört kez tekrarlayan ‘kaçış (leak) sendromu’ hastalığı nedeniyle Roma’da yoğun bakıma alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, dün uçakla İstanbul’a döndü. Menajeri Stelyo Pipis, ilk eşi Muhsine Kamiloğlu, kızı Sezin ve doktoru Jan Klod Kayuka ile İstanbul’a inen Mehmet Ali Erbil, tekerlekli sandalyeyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne getirildi.

Gazeteciler tartaklandı
ALMAN Hastanesi ambulansına bindirilişi sırasında, Erbil’in görüntü almalarına izin vermesine rağmen korumalar gazetecilere saldırdı. Alman Hastanesi’nde hasta yatağından Kanal D haber bültenine bağlanan Erbil, "İlk fırsatta, desteklerini esirgemeyen İtalyan yetkilileri ziyaret edeceğim. Özellikle 15 bin Euro değerindeki ilacımı bulmak çok zor oldu" dedi.