Cadde Burak Sergen kimdir, kaç yaşında? Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl?

Burak Sergen kimdir, kaç yaşında? Burak Sergen'in sağlık durumu nasıl?

04.05.2021 - 12:17 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren Burak Sergen geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü oyuncunun durumu kısa sürede ağırlaşırken entübe edildiği duyurulmuştu. Oğlu Cansın Sergen tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Burak Sergen'in son durumuna ilişkin oğlu tarafından açıklama yapıldı. Peki Burak Sergen kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Burak Sergen kimdir, kaç yaşında Burak Sergenin sağlık durumu nasıl

Burak Sergen kimdir sağlık durumu nasıl sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandıktan kısa süre sonra entübe edilen ve durumu ağırlaşan oyuncu Burak Sergen'in son durumuna ilişkin oğlu Cansın Sergen'den beklenen açıklama geldi. Ünlü oyuncu Burak Sergen'in entübeden çıkarıldığını duyuran oğlu usta oyuncunun hayranlarına sevindiren haberi verdi. Peki Burak Sergen kimdir?

Haberin Devamı

BURAK SERGEN'İN SAĞLIK DURUMU

Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Burak Sergen'in son durumuyla ilgili oğlu Cansın Sergen'den açıklama geldi. Cansın Sergen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor" dedi. Cansın Sergen de babasının ardından virüse yakalanmış ve hastalığı hafif atlatmıştı

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Reis Sergen 9 Şubat 1961; Ankara doğumlu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Haberin Devamı

BURAK SERGEN'İN DİZİLERİ

Sadakatsiz - 2020- (Haluk Güçlü)
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2019-2020 - Feyyaz Meftun
Halka - 2019 - İlhan Tepeli
Çukur - 2017-2018 - Baykal/Beyefendi
Kara Sevda - 2015 - Galip Kozcuoğlu
Sen Benimsin - 2015 - Şimal Toprak
Kızılelma - 2014 - Süleyman Hekimoğlu
Aşk ve Ceza - 2010 - Beşir Ağa
Zoraki Başkan - 2009 - Reis
Derdest - 2008 - Bülent Yıldırım
Dicle - 2007 - Seyit
Erkek Tarafı - 2005 - Kamil
Köpek - 2005 - Müdür Abbas
Tam Pansiyon - 2004 - Osman
Zerda - 2002 - Mahmut Ağa
Bulut Bey - 2002 - Kudret
Cesur Kuşku - 2001 - Hal Müdürü
Aşk ve Gurur - 2001 - Kenan Timur