Cadde Burak Sevinç ve Tülin Özen, 'Kırmızı Oda' dizisinden ayrıldı

Burak Sevinç ve Tülin Özen, 'Kırmızı Oda' dizisinden ayrıldı

27.03.2021 - 10:25 | Son Güncellenme:

Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı 'Kırmızı Oda'nın dün akşam yayınlanan 30. bölümünde iki veda birden yaşandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan Tülin Özen ve Burak Sevinç, kadrodan ayrıldı.

Burak Sevinç ve Tülin Özen, Kırmızı Oda dizisinden ayrıldı

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı 'Kırmızı Oda' cuma akşamları TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

'Kırmızı Oda' dizisi dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. Yiğit Özşener ve Esra Ronabar'ın konuk olduğu dizide iki veda birden yaşandı.

İKİ OYUNCU DİZİDEN AYRILDI

Dizinin sevilen doktorlarından Deniz ve Piraye, herkesten gizledikleri birlikteliklerini açıkladı. Evlilik kararı alan çift, şehir dışında yeni bir hayat süreceklerini söyleyerek işlerinden ayrıldılar. Yaşanan bu vedanın ardından Piraye rolünü oynayan Tülin Özen ile Deniz'i canlandıran Burak Sevinç diziye veda etti.

Ayrıldığın ardından Burak Deniz sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmazken Tülin Özen, kendisiyle ilgili yapılan veda paylaşımlarını Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Burak Sevinç ve Tülin Özen, Kırmızı Oda dizisinden ayrıldı