Cadde Burcu Esmersoy ile 5 soru 5 cevap

Burcu Esmersoy ile 5 soru 5 cevap

30.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en sevilen isimlerinden Burcu Esmersoy, modayla ilgili sırlarını bizlerle paylaştı.

Burcu Esmersoy ile 5 soru 5 cevap

Sevgili Burcu Esmersoy, Türkiye’nin en başarılı, stil sahibi, yardımsever, güler yüzlü, sıcak ve güzel insanlarından biri... Doğallığıyla da öne çıkıyor. Onu tanımak çok güzel, stili, aurası ilk dikkat çeken yanı. Onu sevmemin ve sevmemizin nedeni bence çok samimi olması... Kendisi böylece bütün ailelerin sevgisini kazanıyor.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy ile 5 soru 5 cevap
Sevgili Burcu tek başına duruşu, çalışkanlığı ve sevgi dolu olmasının sonucu bugün bu başarısını yakalamış özel bir kişilik... Bir mesajımla röportajımı kabul etmesi ve hemen buluşup sohbetimizi gerçekleştirmek tabii benim de için büyük mutluluktu.

- Burcu Esmersoy stili nasıl yorumlar?

Kesinlikle rahatlık ve şıklık ön planda benim için, yani stilimi yönlendiren ilham aldığım güzellikler moda trendleri oluyor ama sanırım gerçekten sadece rahat ve kendime yakışan parçalardan oluşan bir stilim de var.

- Yıllardır bu piyasada olup ve bu kadar mesafenizi korumanızın ve bu başarınızın sırrı nedir?

Bulunduğum yere bir günde ya da günümüzde gördüğümüz (bana değişik gelen) düzenle gelmedim. O yüzden sürekliliği oldu yerimin ve gözümde bunun çok kıymeti var.
Sanırım hayata zaten tek başına başlamış biri olarak yolumda da yalnız olmak gibi bir korkum yok. Bir gruba ait olup, oradan güç almak endişesi de mevcut değil. E böyle olunca da Burcu olarak var olabiliyorum ve bu durumdan çok memnunum.

Haberin Devamı

- Kadınlarımıza güzelliğinizin ipuçlarını vermenizi istiyoruz? Burcu Esmersoy cildine neler yaptırıyor?

Gizlisi saklısı yok; üç yıl önce kök hücre yaptırdım, herkese de tavsiye ettim, ederim. Ayrıca düzenli olarak cilt bakımı, casi ve senede bir ultera yaptırıyorum.

- En etkilendiğiniz film ve diziler nelerdir?

Ben film ve dizileri çok fazla konuşan zihnimi biraz susturmak için kullanıyorum. Sanırım onun dışında bana kattıkları bir şey yok, ama tabii ki sinematografik olarak her biri ayrı bir görsel şölen... Harika kurgulanmış bir hikaye ya da dijital efekt cümbüşü... Keyifle izlerim aylarca da anlatır, çevremdekileri bezdiririm.

- Dünya starlarından kimleri beğeniyorsunuz? Ve okurlarımız için bir kombin önerir misiniz?

Zendaya (law roach demek lazım sanırım) ve Victoria Beckham tarzlarına bayılıyorum.
Tek kombin önerim olabilir; yerine ve keyfinize göre giyinin her şekilde güzeliz...