Cadde Burcu Esmersoy'un 'iddialı poz' cevabı olay oldu!

Burcu Esmersoy'un 'iddialı poz' cevabı olay oldu!

11.03.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

2005 yılında dünyaevine girdiği İtalyan Massimo Cusimano'dan 2008'de, 2018'de nikah masına oturduğu iş insanı Berk Suyabatmaz'dan 2019'da boşanan, şimdilerde kendisinden 15 yaş küçük oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile aşk yaşayan Burcu Esmersoy, "Anne olma hayaliniz var mı?" ve "Sosyal medyadan evlilik teklifi alıyor musunuz?" sorularını cevapladı. 45 yaşındaki sunucu, Instagram paylaşımları hakkında da konuştu.

Burcu Esmersoyun iddialı poz cevabı olay oldu

Burcu Esmersoy, önceki gün bir gözlük markasının yeni sezon koleksiyon tanıtımına katıldı. Ünlü sunucu, Mandarin Oriental Hotel’de gerçekleşen etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"EVLENDİK, GERİ GELDİK! ORASI BOŞ GEÇEN BİR ZAMAN"
Yaptıklarını ya da yapamadıklarını çok düşündüğü bir evrede olduğunu ifade eden Esmersoy, “Dertlendiğiniz zamanlar oluyor mu?” sorusuna, “Dertlenmiyorum ama kızıyorum kendime. Televizyonculuğa geç başlamışım. Bir tane yurt dışı maceram oldu. Evlendik, geri geldik. Orası boş geçen bir zaman, yok yani bende. 'Keşke'lerim olduğu zamanlar oluyor” yanıtını verdi.

Burcu Esmersoyun iddialı poz cevabı olay oldu

"İKİNCİ EVLİLİĞİMDE SAATLERİMİZ UYMUYORDU"
İlişkiler hakkında yorum yapmak istemediğini belirten 45 yaşındaki güzel, “Zaten iki kere evlenmiş insanım. Evlilikte tempolarımız uyuşmadı. İlk eşim Formula 1 seyahatlerinde falandı. Ben de Türkiye’de yaşamaya çalışıyordum. Böyle karışık bir durum vardı. Buraya gelemediğimiz bir dönemdi. İkinci evliliğimde de saatlerimiz uymuyordu. Ben sabahın 6’sında kalkan bir insanım, o uyuyordu. O yüzden denk gelemiyorduk” dedi.

Haberin Devamı

Kız kardeşinin hamile olduğunu ve teyze olmanın heyecanını yaşadığını açıklayan Esmersoy, “Sizin anne olmak gibi bir hayaliniz var mı?” sorusunu, “Benim de düşündüğüm zamanlar oldu. Şu an bilmiyorum. Teyze olmaya konsantreyim” şeklinde cevapladı.

"BENDEN UMUDU KESTİLER"
"Sosyal medyadan evlilik teklifleri alıyor musunuz?” sorusu üzerine ünlü sunucu, “Eskidendi o. Benden umudu kestiler. Artık 50 yaşındayım. İki kere evlenmiş, boşanmış kadına sosyal medyadan böyle bir teklifle kimse gelmez diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

"VAR Kİ PAYLAŞIYORUZ"
Burcu Esmersoy, 4.1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozların hatırlatılması üzerine, “Var ki paylaşıyoruz” diyerek iddialı bir yanıt verdi.

Burcu Esmersoyun iddialı poz cevabı olay oldu

"VASİYETİM HAZIR"
Ölmeden önce vasiyetini hazırlayıp hazırlamadığı sorulan Burcu Esmersoy, “Vasiyetimi yaptım. Siz vefat ederseniz mal varlığınız istemediğiniz insanlara da gidebilir. Bunun için önceden vasiyetimi yaptım. Bir kısmını vakıflara bağışladım, kardeşime bağışladım” ifadelerini kullandı.