Cadde Çağlar Ökten'le evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan nikah öncesi gençleşti

Çağlar Ökten'le evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan nikah öncesi gençleşti

03.04.2022 - 13:01 | Son Güncellenme:

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile dünyaevine gireceğini duyurmuştu. Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan ünlü isim, nikah töreni estetik operasyon geçirdi.

İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, Star TV'de hafta içi her sabah yayınlanan TV programında solistlik yapan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le ilişkisini resmiyete dökmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan 59 yaşındaki sanatçı, düğünüyle ilgili detayları, "Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak" diyerek açıklamıştı.

Ardından da "Çağlar vokalistliğimi yapıyordu ama artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak" diyen ünlü şarkıcı, nikah törenine sayılı günler kala soluğu estetik doktorunda aldı.

YÜZÜNÜ GERDİRDİ
Geçtiğimiz yıllarda 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren, operasyondan birkaç ay sonra da üst dudağını kaldırtan Seda Sayan, bu kez de 'Deeplift' tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirdi. 59 yaşındaki ünlü ismin, o anlarını doktoru, Instagram hesabından yayınladı.

Çağlar Öktenle evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan nikah öncesi gençleşti

Haberin Devamı

Canlı canlı yayınlanan estetik anı, bazı sosyal medya kullanıcılarını korkuturken; bazıları da Seda Sayan'ın son hali için "Tanıyamadım", "Görünce korktum" gibi yorumlar yaptı.

 

ESTETİK YAPTIRDIĞINI GİZLEMİYOR
Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Seda Sayan yaptırdığı işlemleri saklamıyor. Sosyal medya hesabından her ayrıntıyı paylaşan ünlü isim, 'estetiğe karşı değilim' ifadelerini kullanıyor.

Çağlar Öktenle evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan nikah öncesi gençleşti

"SÖZLERİM ÇARPITILDI, ÇOK SİNİRLİYİM"
Öte yandan Seda Sayan, geçtiğimiz hafta da mücevher fuarında parmağında yüzüklerle poz vermiş, "Ben mücevher kadınıyım. Zaten artık kadınların mücevherlere ulaşması da kolaylaştı. Artık kadınlar her şeye sahip olabiliyor" demişti. Sosyal medyada tepki çeken ünlü şarkıcı, sözlerine açıklık getirmişti.

TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına ses kaydı gönderen Seda Sayan, "Sözlerimin çarpıtılması nedeniyle dün eğlenmek için gittiğimiz mekandan çıkarken basın mensuplarının röportaj yapma isteğine, o kadar kırıldım ki cevap vermedim. 'Bundan sonra sizinle konuşmayacağım. Söylediklerimi çarpıtıyorsunuz' dedim. Gerçekten çok sinirliyim bu konuda" şeklinde konuşmuştu.

"AĞZIMDAN ÇIKANI KULAĞIM DUYMUYOR MU?"
Seda Sayan, "Altı yıl bir mücevher markasının reklam yüzüydüm. 'Kadınların mücevhere alım gücü kolaylaştı' derken on karatlık taştan bahsetmiyordum. Minicik bir tektaş da var, 20 karatlık, 50 karatlık tektaş da var. Bilmiyor musunuz bunun böyle olduğunu da konuları nerelere getiriyorsunuz. Benim ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor mu?" yorumunda bulunmuştu.

Çağlar Öktenle evlilik hazırlığı yapan Seda Sayan nikah öncesi gençleşti

Haberin Devamı

Sayan, "Markanın reklamlarını da çektiğim için kampanyalar olduğunu, taksitle alınabileceğini söyledim. Anneler Günü, Sevgililer Günü, bayram, yılbaşı kampanyaları var. Bundan sonra hiçbir mikrofona konuşmayacağım. Bu açıklamayı da ilk kez size yapıyorum. Bir daha benden tek laf alabiliyorlar mı? Bitti!" demişti.