Cadde Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a ilan-ı aşk! 'Herkese haykırmak istiyorum'

Çağlar Ökten'den Seda Sayan'a ilan-ı aşk! 'Herkese haykırmak istiyorum'

20.03.2022 - 16:48 | Son Güncellenme:

Seda Sayan, geçtiğimiz akşam evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten'i dinlemeye gitti. Mekana girmeden muhabirlerle sohbet eden Sayan, nikah tarihini açıklarken; sahnede sevgilisine şarkılar söyleyen 34 yaşındaki Ökten, ünlü isme aşkını haykırdı.

Çağlar Öktenden Seda Sayana ilan-ı aşk Herkese haykırmak istiyorum

14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi aldığı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmeye hazırlanan Seda Sayan, geçtiğimiz akşam Beyoğlu'nda bir mekanda sahne alan Çağlar Ökten’i dinlemeye gitti. Evlilik hazırlığında olan çiftten Sayan mekana girerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Sayan, basın mensuplarının; “Efendim hayırlı olsun, evlilik teklifi de aldınız neler söylemek istersiniz?” sorusuna; “Çok teşekkür ederim, hep mutlu olalım. Siz de mutlu olun” şeklinde yanıt verdi.

Evlilik tarihi ve yeri hakkında da konuşan Sayan “ 20 Mayıs’da Prag’da evleneceğiz” dedi. Basın mensuplarının son dönemde Çağlar Ökten ve eski sevgilisi hakkında çıkan haberleri ve eski sevgilisi ile ayrılığının nedeninin Ökten’e albüm yapmak olduğu söylentilerini hatırlatması üzerine Sayan, “Teşekkür ederim” diyerek sorulara cevap vermedi. 59 yaşındaki Seda Sayan, mekana girene kadar bağırarak şarkılar söyledi.

Çağlar Öktenden Seda Sayana ilan-ı aşk Herkese haykırmak istiyorum

FOTOĞRAFLARI SİLDİ
İddiaya göre; ünlü şarkıcı, 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de dört yıldır birlikte olduğu ve evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara Şehiroğlu'ndan bir gecede ayrıldı.

Haberin Devamı

İstanbul'da yaşayan ve modellik yapan Lara Şehiroğlu, evlilik haberleri çıkana kadar eski sevgilisiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmadı. Çağlar Ökten, 14 Şubat’ta Seda Sayan’a evlilik teklifi edince, Şehiroğlu bütün fotoğrafları Instagram'da hızlıca sildi.

ÖKTEN AŞKA GELDİ
Kendisinden 25 yaş büyük Seda Sayan ile mutlu bir birlikteliği olan Çağlar Ökten ise sahnede aşka geldi. Kendisini en önde dinlemeye gelen Sayan’a şarkılar söyleyerek “Aşkım, haykırmak istiyorum resmen herkese, aşkımsın sen” diyerek Sayan’a sevgisini dile getirdi.

Çift bir ara aşka gelerek birlikte böyle dans etti. O anları Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman, Instagram'dan "Aşk bu, Allah mesut etsin. Sahneden indi, dans ettiler" notuyla paylaştı.

Çağlar Öktenden Seda Sayana ilan-ı aşk Herkese haykırmak istiyorum

"İNŞALLAH SONUSUZA DEK EVET"
Yedinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Sayan, "Evet, Çağlar Ökten'den 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. İnşallah sonsuza dek evet! Bu aşka siz de şahitsiniz" demişti.