Cadde Camdaki Kız 22. son bölümde Adil Bey'e beklenmedik şok! Camdaki Kız 22. son bölüm kesintisiz izle...

Camdaki Kız 22. son bölümde Adil Bey'e beklenmedik şok! Camdaki Kız 22. son bölüm kesintisiz izle...

03.12.2021 - 11:55 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız 22. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız ekrana gelen son bölümde Muzo'nun ailesi ile tanıştırdığı kız olan Melisa hakkındaki gerçeği bilen Sedat, Melisa'dan hesap sormak için onu otele çağırttı. Melisa beklenilen aksine Sedat'ı tehdit ederek otelden ayrıldı. Feride kendisini aldattığını düşündüğü Adil'in peşine kızı Nalan'ı taktı. Nalan, Cana ile babasını yakaladı. İşte Camdaki Kız 22. son bölümde yaşananlar...

Camdaki Kız 22. son bölümde Adil Beye beklenmedik şok Camdaki Kız 22. son bölüm kesintisiz izle...

Camdaki Kız son bölüm ile büyük şaşkınlığın yaşanmasına neden oldu. Cana tüm kapıların kendisine kapanmasının ardından Adil Bey'i hedefine koyarken Adil'in gizli measajlaşmaları Feride başta olmak üzere Nalan tarafından şüphe ile karşılanmaya başlandı.

Haberin Devamı

Muzo'nun kendisinin sevgilisi olarak tanıttığı Melisa hakkındaki gerçeği bilen Sedat, Melisa'ya abisinden uzak durması ve hayatlarından çıkıp gitmesi için para teklif ederken Melisa ise Sedat ile yaşadıklarını videoya aldığını ve kendisini tehdit edecek durumda olmadığını ifade etti. Feride gizli gizli konuşmalarını duyduğu Adil'in hareketlerini takip etmesi için Nalan'ı peşine taktı. Nalan, Cana ve Adil'in buluştuğunu görünce büyük hayal kırıklığına uğradı.

CAMDAKİ KIZ 22. SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE!

Yazarlar