Cadde ‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi?

‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi?

04.03.2022 - 07:57 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 3 Mart Perşembe akşamı 33’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin son bölümünde; Nalan’ın, Sedat'a karşı artık daha sert davranması dikkat çekerken, Sedat’ın ise Nalan'ı ikna etme çabalarını artırdığı görüldü. Reyting rekorları kıran dizide, Nalan’ın düşük tehlikesi geçirirken bile “Annem çok kızacak” demesi gündem oldu.

‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaştığı 'Camdaki Kız' dizisi 33’üncü bölümüyle, 3 Mart akşamı izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde, Nalan, Cana ile Sedat'ın ilişkisini öğrendikten sonra üzüntüsünün bebeğine yansımasından korkmaya başladı. 

Haberin Devamı

NALAN'DAN SEDAT'A TOKAT
Bunun üzerine Nalan ve bebek için endişelenen Feride, Alp’e gözdağı vermek için harekete geçerken, ihanet şoku ile sarsılan Nalan'ın Sedat’a hesap sormak için soluğu otelde alması dikkat çekti. Hızını alamayan Nalan’ın Sedat'a tokatlı bir tepki göstermesi gerilimi iyice artırdı.

‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi

Nalan'ı ikna etmeye çalışırken köşeye sıkışan Sedat, soluğu eniştesi Levent'le birlikte Alp'in evinde aldı. Alp, Nalan'a anlattıkları için ikisinden dayak yedi.

FENALAŞARAK HASTANEYE KALDIRILDI
Sedat ve Levent'in Alp'e saldırısının ardından Alp, bunun altında kalmayarak intikam almak için büyük bir planın peşine düştü. Sedat, Nalan ve Hayri, ormanda yaptıkları yürüyüşte Alp'in adamları tarafından saldırıya uğradı. Nalan, ormanda uğradıkları saldırı sonrası fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi

Haberin Devamı

"ANNEM ÇOK KIZACAK"
Ağrıları şiddetlenen Nalan, bebeğini düşürmesinden korkarken, Hayri'nin desteğiyle katlanmaya çalıştığı acı izleyenleri gerilime sürükledi. Hayri'nin elini sıkı sıkıya tutan Nalan, kanaması olduğunu fark edince şoke oldu ve düşük tehlikesi geçirirken bile “Annem çok kızacak” demesi dikkat çekti.

‘Camdaki Kız’da Nalan bebeğini kaybedecek mi

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI
Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizide, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tuğrul Tülek gibi oyuncular yer alıyor.