Cadde Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında!

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında!

18.04.2023 - 08:56 | Son Güncellenme:

Yaklaşık dört yıl önce oyuncu Öykü Karayel ile nikâh masasına oturan şarkıcı Can Bonomo, 2021 yılında oğlu Roman'ın doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde babalığın keyfini çıkaran ve sık sık oğluyla karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, son olarak oğlunun doğum günün kutladı.

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında

Mutlu birlikteliklerini 2018 yılında evlilikle taçlandıran şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel, 2021 yılının Nisan ayında oğlu Roman'a kavuşmuştu. Zaman zaman oğluyla kamera karşısına geçen Bonomo, baba olduktan sonraki duygularını anlatarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi.

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında

ÇOCUĞUM OLDU DİYE NE BU GÖRMEMİŞLİK?"

Öykü Karayel ise geçtiğimiz sene İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programına konuk olmuştu. "Bir anda gaza gelip yaptıktan sonra seni çok pişman eden bir şey oldu mu hiç?" sorusuna da yanıt veren Karayel, önce 'Hayır' dese de sonrasında eline yaptırdığı dövmeyi göstererek 'Şu' demişti.

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında

"DÖVME İNSANI DEĞİLİM"

Konuyla ilgili konuşan güzel oyuncu, "Yani dövme insanı değilim ben. Zaten 30 yaşındayım. Hiçbir dövmem yok. Çocuğum oldu diye ne bu görmemişlik? Can bu fikirle geldi. Çok romantik, o da 'Me' yazdıracak falan ama çok sıkılıyorum. İstemiyorum yani. Tamam çocuğumu çok seviyorum ama... Bunu söylerken de utanıyorum, çocuğumun ismi ama sevmiyorum. Pıt diye de gidebilecek bir şey. Ondan kendime süre verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında

YORUM YAĞDI

Tüm bunların ardından ünlü çiftin oğlu Roman, 2 yaşına bastı. Oğluyla çekilen bir karesini 543 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan ünlü isim; "Canım oğlum benim. İyi ki doğdun. Seni çok seviyorum" mesajını yazdı.

Can Bonomo-Öykü Karayel çiftinin oğlu Roman iki yaşında

Bonomo'nun paylaşımına; "Anne ve babasıyla sağlıkla sevgiyle güzelliklerle nice mutlu yaşlar olsun", "Doğum günün kutlu olsun Roman" ve "İyi ki doğdun ve mutlu yıllar" gibi yorumlar yapıldı.