10.10.2018 - 07:21 | Son Güncellenme:
UMUT ÜNVER
Yapımcılığını 'Yüzüklerin Efendisi' serisinin ortak yapımcısı olan Rick Porras’un üslendiği 'Batlır' filminde; Can Sipahi, Merve Dizdar, Sinan Çalışkanoğlu, Erkan Taşdöğen, Gökçe Eyüpoğlu ve Yılmaz Gruda rol aldı.
Büyük bir kafaya sahip olması nedeniyle hep dalga geçilen 'Batlır’ı canlandıran Can Sipahi, “Herkes büyük emek verdi, kendi hikayesini çok iyi anlattı. Umarım güzel bir film izleyeceğiz” dedi.
'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisiyle Emmy ödülü kazanan makyöz Tristan Versluis ile her çekim günü üç saat geçirerek makyajını yaptıran Can Sipahi, “Zorlandığınız zamanlar oldu mu?” sorusuna, “Tabii ki zorlandım ama bunun bilincindeydim. İşe entegre olmaya çalıştım. Karaktere ve bana çok şey kattığına inanıyorum” yanıtını verdi.
Amerika’da düzenlenen Flathead Lake Film Festivali’nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Sipahi, bu ödülü beklemediğini dile getirerek, “Açıkçası beklemiyordum. Biz de ilk kez izleyeceğiz. Bilmeden böyle bir başarının gelmesi mutluluk verici" şeklinde konuştu.