18.01.2015 - 20:15 | Son Güncellenme:
EMRAH AKÇAAY
Fransızlar tarafından verilen ‘Altın Yüksük’ ödülüne sahip tek Türk modacı olan rahmetli Mualla Özbek’in kızı Canan Yaka, kızını evlendirdi. Yaka’nın kendisi gibi modacı olan kızı Aslı Ural, Seyhan Sapmaz’ın turizmci yeğeni Osman Zühel’le Ritz Carlton Otel’de hayatını birleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı nikaha yaklaşık 300 kişi katıldı. Canan Yaka’nın eski eşi Selçuk Ural’ın kızının düğüne katılmaması dikkat çekti.
Canan Yaka, aylar öncesinden hazırlıklarına başlanan düğün için kızına iki gelinlik hazırladı. Salona derin işlemelerle süslenmiş kaftan görünümlü gelinlikle giren Ural, eğlenceye daha sade bir gelinlikle devam etti.
Ünlü sanatçı Sibel Can, gecede sahne alarak sevilen şarkılarıyla konukları eğlendirdi. İlerleyen saatlerde ise oryantal Didem sahneye çıkarak nefis dansıyla geceye renk kattı. Düğünün sonunda çift, balaylarını geçirmek üzere Kapadokya’ya uğurlandı.