Cadde Cem Yılmaz - Ebru Şallı aşkı sürüyor!

Cem Yılmaz - Ebru Şallı aşkı sürüyor!

08.11.2016 - 08:48 | Son Güncellenme:

Ebru Şallı ve Cem Yılmaz’ın kimseye görünmemek için evlerinde buluştukları öğrenildi.

Cem Yılmaz - Ebru Şallı aşkı sürüyor

Habertürk'te yer alan habere göre yaz aylarında birlikte görüntülendikten sonra yollarını ayıran Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın aslında ayrılmadığı, ilişkilerinin gündeme gelmemesi için birlikte görüntü vermeme kararı aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İLİŞKİYİ KABUL ETMEDİLER
Ağustos ayında Çeşme’de samimi şekilde birlikte eğlenirken görüntülenen Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’nın aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak ikili bu ilişkiyi hiçbir zaman kabul etmemişti.

Şallı’yla görüntülendikten birkaç gün sonra eski eşi Ahu Yağtu’yla birlikte Tarkan konserine giden ve Şallı’yla ilgili soruları geçiştiren Yılmaz, ilişkinin bittiğini ima etmişti.

‘AKÇIL’IN MEKTUBU ETKİLİ OLDU’
HT Magazin yazarı İpek Durkal, ilişkinin devam ettiğini yazdı: “Ayrıldılar sandığımız ve ilişkileri üzerine onlarca fikir ürettiğimiz Ebru Şallı-Cem Yılmaz çifti, aslında hiç ayrılmamış. Sadece, Sinan Akçıl gibi birileri mektuplar yazmasın, birileri çıkıp ilişki hakkında konuşmasın diye bu süreçte çok dikkatli olmuş ve yan yana fotoğraf vermemişler.

Haberin Devamı

Bir değil, birkaç kişiden duyunca, kendimi yalanlamak pahasına da olsa yazmaya karar verdim. Çünkü eylül ayında ‘Süpriz aşkta sürprizsiz son’ başlıklı yazımda demiştim ki;

Eğer ‘Bu yazın sürpriz aşkı’ olarak manşetlere çıkan Ebru Şallı-Cem Yılmaz ilişkisi uzun sürseydi, işte o zaman bizim için sürpriz olurdu. Gerçekten sürpriz oldu, çünkü bizim ayrıldılar sandığımız ve ilişkileri üzerine onlarca fikir ürettiğimiz Ebru Şallı-Cem Yılmaz çifti, aslında hiç ayrılmamış. Sadece, Sinan Akçıl gibi birileri mektuplar yazmasın, birileri çıkıp ilişki hakkında konuşmasın diye busüreçte çok dikkatli olmuş ve yan yana fotoğraf vermemişler.

ONLAR BİRBİRİNİ BİLİYOR

İkili hem birbirlerine hem de birbirlerinin annelik-babalık görevlerini yerine getirme şekillerine de hayranmış üstelik.

'Cem Yılmaz konuşuyor, Ebru Şallı niye sessiz kalıyor?' diye soruyordu ya herkes, sebebi buymuş işte. İki kişi birbirinden emin olunca, iki kişi birbirini bilince, başkasının söylediği hiçbir şeyin bir kıymeti yokmuş da ondan..."