Cadde Çember: Gün Doğmadan oyuncuları kim, konusu nedir? Çember: Gün Doğmadan filmi oyuncu kadrosu

Çember: Gün Doğmadan oyuncuları kim, konusu nedir? Çember: Gün Doğmadan filmi oyuncu kadrosu

26.10.2021 - 23:24 | Son Güncellenme:

Çember serisinin yeni filmi Çember: Gün Doğmadan, TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümü ile ilgi gören dizinin başrollerinde Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Barış Bağcı yer alıyor. Peki, Çember: Gün Doğmadan filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Çember: Gün Doğmadan oyuncuları kim, konusu nedir Çember: Gün Doğmadan filmi oyuncu kadrosu

Çember: Gün Doğmadan filmi, Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bir cinayetin peşine düşen ekibi yeni olaylar bekliyor. Çember Gün Doğmadan filminde Tuvana Türkay'da yer alıyor. İşte, oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

ÇEMBER GÜN DOĞMADAN KONUSU

İstanbul’un en nezih semtlerinden birindeki bir parkta, özel bir kolejde okuyan lise öğrencisi genç bir kızın cesedi bulunur. Zengin bir iş insanı olan Hikmet Denizoğlu’nun tek çocuğu olan Defne’nin ölümü, babası başta olmak üzere, okul arkadaşlarını da derinden sarsar. Vahşice işlenen cinayet tüm şehri korku ve endişeye boğmuştur. Ekibimiz bir yandan cinayet sonrası oluşan kaos ortamını yatıştırmakla uğraşırken, bir yandan da cinayeti çözmeye çalışır. Şimdi tek bir soru vardır; Genç kızı böyle vahşice kim öldürmüştür? Ekibimiz cinayeti çözmeye başladıkça, şaşırtıcı bir sona doğru ilerlerler.

ÇEMBER GÜN DOĞMADAN FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği filmin yapımcılığını da Evren Oğuz yürütüyor. Filmde; Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Barış Bağcı yer alıyor.