Cadde Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbul'a kaçarken otobüs paramız yoktu!

Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbul'a kaçarken otobüs paramız yoktu!

23.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

63 yaşındaki sanatçı Cengiz Kurtoğlu, önceki gece Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü isim, "Benim hiçbir zaman hayatım film olsun gibi bir düşüncem olmadı" diyerek; sevenlerinde gençliğinde yaşadığı sıkıntılardan bahsetti.

Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbula kaçarken otobüs paramız yoktu

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, geçtiğimiz ay müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırlamıştı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.

Haberin Devamı

Cengiz Kurtoğlu, klasiklerini seslendirdiği gecede bir de sürpriz yapmıştı. Usta sanatçı, oğlu Aydın Kurtoğlu’yu sahneye davet etti ve baba oğul 'Yak' şarkısında yaptıkları düet ile mest etmişti.

Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbula kaçarken otobüs paramız yoktu

"NE ZAMAN BABAMLA SAHNEYE ÇIKSAM HEYECANLANIYORUM"

Aydın Kurtoğlu, "Ben normalde çok sahneye çıktım ama ne zaman babamla çıksam çok heyecanlanıyorum" sözleriyle babasıyla aynı sahnede olmanın heyecanını paylaşmıştı. Sahnede sık sık oğluna sarılan Cengiz Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu’na takılarak hem oğlunun heyecanını paylaştı, hem de esprileriyle müzikseverleri bol bol güldürmüştü.

Bir sahnede buluşan Besen ve Kurtoğlu, iki efsane şarkı 'Nikah Masası' ve 'Gelin Olmuş' ile hayranlarına özlenen taverna gecelerini yaşatmıştı.

Haberin Devamı

"AİLEDE HEPİMİZİN BİR YERİ VAR"

Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konser öncesi basın mensuplarıyla da bir araya gelmişti. Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran hayranlarının yoğun ilgisine karşılık olarak Kurtoğlu, “Çok teşekkür ediyoruz. Bu kalbi bütünlük, bu sevgi, saygı... Bizler de mutluluk duyuyoruz tabii. Gönül dostlarımızın karşımızda olmasından dolayı, bu ilgiyi göstermesinden dolayı” demişti.

CENGİZ KURTOĞLU VE ÜMİT BESEN SEVGİSİ GEMİLERE TAŞTI

İkilinin gazetecilerle sohbet ettiği anlarda yanaşan bir gemiden “Seviyoruz abi” tezahüratları ise renkli görüntülere sebep olmuştu.

Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbula kaçarken otobüs paramız yoktu

BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİLER

Bunun ardından Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahne alan Cengiz Kurtoğlu, konuklara şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı. Cengiz Kurtoğlu, gecede müzisyen olan oğlu Aydın Kurtoğlu’nu da yine sahneye davet ederek, birlikte şarkı söyledi.

Kurtoğlu’nu dinleyenler arasında eşi, torunları ve gelini de vardı. Kurtoğlu, "Her sahneye çıkışımda bende ayrı bir heyecan var, ve hep olacaktır. Heyecan bittiği gün meslek biter. Oğlum Aydın, yeni albüm yapıyor, birlikte düet yapacağız. Yakın bir zamanda baba-oğul projesini göreceksiniz. Son sözü evde Fatma Hanım, söyler ama bende birçok şeye müdahale ederim" diye konuştu.

Cengiz Kurtoğlu: Fatma ile İstanbula kaçarken otobüs paramız yoktu

"ALLAH RAZI OLSUN DİNLEYİCİMİZDEN"

Benim hiçbir zaman hayatım film olsun gibi bir düşüncem olmadı" diyen şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:

Benim ‘Hayatımı Yazsam Roman Olurdu’ isimli bir şarkım var. Gerçekten benim de hayatım roman. Ben uzun yıllar Artvin, Arhavi’de işçi olarak çalıştım; orada çalıştığım dönemde müzik çalışmaları yapıyordum. Sülalemin en fakiri bendim, Fatma ile Artvin’den İstanbul’a kaçarken cebimizde otobüs parası yoktu. Allah razı olsun dinleyicimizden, bizi yıllarca alkışladılar ve beni şimdi bulunduğum yere getirdiler.