Cadde Ceyda Düvenci 'den duygusal doğum günü kutlaması

Ceyda Düvenci 'den duygusal doğum günü kutlaması

01.07.2021 - 18:32 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinin oğlu Ali, 4. yaşına bastı. Oğlunun doğum gününde duygusal bir yazı kaleme alan Düvenci, "Yuvanda olduğun halinle çok seviliyor, sayılıyor ve çok şükür duyuluyorsun. Kendini kırıldığın yerlerden onarmayı bil ve oralardan güçlenerek yaşa. Duygularını ifade ederken kırıcı olmadan özgür ol!" ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci den duygusal doğum günü kutlaması

2015 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile nikah masasına oturan Ceyda Düvenci, pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı oldu. Mutlu evlilikleri süren çiftin oğlu Ali 4. yaşına girdi.

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci den duygusal doğum günü kutlaması

"BÜYÜK BİR AŞKLA BEKLEDİK SENİ"
Ünlü oyuncu, oğlunun doğum gününe özel duygusal bir yazı kaleme aldı. Sosyal medya hesabından Ali'nin fotoğraflarını paylaşan Ceyda Düvenci, şu ifadeleri kullandı:

Canım Ali'm... Büyük bir aşk ve heyecanla istedik ve bekledik seni... Bizi seçtiğin, ömrüne, kalbimizde ve yüzümüzde çiçekler açtırdığın o mucize ana, sesini ilk duyduğumda ferahlattığın kalbime bin şükür, bin teşekkür ederiz. Söylenecek çok söz var ama uzatmak değil niyetim...

Karşılık beklemeksizin ve ileride kafana kakmamak üzere büyük bir sevgi, aşk, anlayış, şefkat, destek ve saygı ile her zaman baktığın yerde olacağıma söz veriyorum.

"YOLUN HUZURLU OLSUN"
İyi ki doğdun oğlum... Yuvanda olduğun halinle çok seviliyor, sayılıyor ve çok şükür duyuluyorsun. Yolun huzurlu olsun, ayağına taş değmesin. Kalbine, zihnine, bedenine, beynine, ömrüne iyi gelecek insanlar çıksın yoluna... Her zaman sevdiğin şeylerin peşinden git. Kahkaha atmanın, aşık olmanın, sevmenin, saymanın, gezmenin, öğrenmenin, eğlenmenin, üretmenin, kıymet bilmenin hakkını ver ve hep tadını çıkart.

Haberin Devamı

Ceyda Düvenci den duygusal doğum günü kutlaması

"VİCDANLI OL"
Kendini kırıldığın yerlerden onarmayı bil ve oralardan güçlenerek yaşa. Vicdanlı ol, inançlı ol, bilgili ol, vefalı ol. Doğayı ve hayvanları çok sev. Duygularını ifade ederken kırıcı olmadan özgür ol! Dünya vatandaşı ol. Tüm kıymetlerine sahip çık. Bunlar benim dileklerim elbette... Benim canım oğlum, sen ne olmak istiyorsan en iyisi ol... Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun. Oğlum Ali 4 yaşında...