Cadde Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londra'da!

Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londra'da!

03.07.2022 - 15:48 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Doğumdan beri Los Angeles'ta dinlendiği söylenilen ve ortalarda görünmeyen Rihanna, önceki gün Londra'da objektiflere yansıdı. Baştan aşağı siyah giyinen ünlü isim, sevenlerinden büyük ilgi gördü.

Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londrada

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz aylarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Barbadoslu şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

Haberin Devamı

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londrada

"ZAMANLA BENİM AİLEM OLDU"

Arkadaş olduğu kişilerle kolay kolay romantik türde bir ilişkiye girmediğini belirten ünlü yıldız, partneri ASAP Rocky için "Onu tanımak için ve onun da beni tanıması için acele etmedim" ifadelerini kullanmıştı.

Sevgilisi için "Zamanla benim ailem oldu" diyen Rihanna, annesinin de ilk andan itibaren ona "bayıldığını" söylemişti. Rocky ile ilişkilerindeki en sevdiği şeyin 'şeffaflık' olduğunu belirten yıldız, hedefler, korkular ve özgüvensizler hakkında açıkça konuşabildiklerini dile getirmişti.

Haberin Devamı

İHANET İDDİASI!

Magazin gündeminden düşmeyen ünlü isim, hiç beklemediği bir haberle sarsılmıştı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre; ünlü rapçi ile ilk bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Rihanna, sevgilisi tarafından aldatılmıştı.

 AÇIKLAMA GELDİ

Rihanna'nın sevgilisi ASAP Rocky ile ilişki yaşadığı öne sürülen tasarımcı Amina Muaddi, konuya ilişkin bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamış ve, "Sosyal medyada bu kadar hızla yayılan asılsız bir yalanın; bir yanıtı ya da açıklamayı hak etmediğine inandım her zaman. Özellikle de bu kadar 'aşağılık' olanların. Başlangıçta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye alınmaması gerektiğini düşündüm. Ama öyle bir toplumda yaşıyoruz ki insanlar gerçek olup olmadığına bakmaksızın her konu hakkında çok hızlı bir şekilde konuşuyor. Konuşmak zorunda hissettim, çünkü bu sadece bana değil büyük saygı ve sevgi duyduğum insanlara da yönelik" demişti.

Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londrada

ERKEK ÇOCUĞU OLDU

Tüm bu yaşananlardan sonra, Rihanna'dan iyi haber geldi. TMZ'nin haberine göre; ünlü şarkıcı 13 Mayıs günü doğum yaptı. Los Angeles'ta doğum yapan Rihanna, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı. Oğluna kavuşan ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan şarkıcı, henüz bebeğiyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmadı.

Haberin Devamı

'BARBADOS'A TAŞINACAK' İDDİASI

Son olarak geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta görüntülenen ünlü ismin, bebeğini memleketi Barbados'ta büyütmek istediği iddia edildi. The Mirror'a göre, Rihanna'nın, ASAP Rocky ile birlikte Karayipler'e geri dönmeden önce önümüzdeki üç ay boyunca Los Angeles'ta kalması bekleniyor.

İsmi açıklanmayan bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

Rihanna Barbados'u seviyor ve orada büyümekten çok mutluydu. Rihanna, bebeğine kendi yaşadığı çocukluğun aynısını vermek istiyor, şov dünyasından uzakta. Hem onun, hem de Rocky'nin ailesi Barbados'ta; bu yüzden çift birkaç ay içinde oraya taşınmayı planlıyor.

Ayrıca dünyaca ünlü şarkıcının, oğlunun hangi okula gideceğine bile karar verdiği iddia ediliyor.

"HARİKA BİR ANNE"

People'da yer alan habere göre ise; yıldız şu anda Los Angeles'taki evinde oğluyla birlikte dinleniyor. Siteye konuşan kaynak, "Rihanna iyi bir iş çıkarıyor. Rocky ve Rihanna ebeveyn olmak için çok heyecanlı. Rihanna harika bir anne" dedi.

Çiçeği burnunda anne Rihanna, Londrada

LONDRA'DA GÖRÜNTÜLENDİ

New York Post'ta yer alan habere göre; yeni anne, bu iddiaların ardından Londra'da erkek arkadaşı ASAP Rocky'nin Wireless Festivali'nden önce saçlarını düzelttirdiği berber dükkanında yerlilerle takılırken objektiflere takıldı. Bu, Rihanna'nın bebeğini kucağına aldığından beri ilk kez halkın arasına çıkışı.

Haberin Devamı

Sosyal medya paylaşılan görüntülerde, ünlü ismin tamamen siyah giyindiği ve gülümseyerek diğer mağazaların patronlarıyla fotoğraf çektirdiği görüldü. Şarkıcı, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Rihanna, aynı günün ilerleyen saatlerinde ise, festivalde kalabalığın arasından geçerken oldukça sinirli görünüyordu. Güzel şarkıcının o halleri, kameralara böyle yansıdı.