Cadde Çocuklar etkinliğe doyacak

Çocuklar etkinliğe doyacak

23.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanan etkinlikler, atölye çalışmaları ve birbirinden renkli hediye seçenekleri, miniklere bayram coşkusunu yaşatacak.

Çocuklar etkinliğe doyacak

Ezo Sunal ile ‘Komik Kitaplar’
Ezo Sunal, 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Lazzoni Hotel’de çocuklarla buluşacak. Sunal, ‘Komik Kitaplar Atölyesi’ kapsamında, 3-8 yaş aralığı miniklere, komik kitaplar okuyacak.

Özel koleksiyon
DeFacto, çocukların mutluluğunu yansıtan koleksiyonlarına, 23 Nisan’da bir yenisini ekledi. Kırmızı, beyaz ve mavi renklerin ağırlıklı olduğu tasarımlar, birbirinden tarz kombin seçenekleri sunuyor. Küçük prensesler için rengarenk tütülü etekler, sim işlemelerle parıldıyor. Küçük beyefendilerin chino pantolonları, gömlekler ve polo yaka tişörtlerle kombinleniyor.

Renkli adımlar
Miniklerin heyecanla beklediği 23 Nisan coşkusuna, Deichmann birbirinden renkli ve eğlenceli ayakkabı koleksiyonuyla eşlik ediyor. Marka, ikinci ürüne yüzde 30 indirim kampanyasıyla aileleri de sevindiriyor. Küçük beyefendilere gün boyunca eşlik eden sneakerlar ve minik prenseslerin vazgeçilmezi pembe renkli ayakkabılar, koleksiyonun öne çıkanları...

‘Askıda Mutluluk Var’

Çocuklar etkinliğe doyacak
‘Askıda Mutluluk Var’ kampanyasına, devam eden Penti Young, 50 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor. ‘Geleceğe Işık Tut’ platformu iş birliğiyle gerçekleşecek kampanyada, bugün Penti mağazalarında satışı yapılacak kartlar karşılığında bir ihtiyaç sahibi çocuğa, bir çift çorap ulaştırılması hedefleniyor.

Eğlenceli atölye çalışmaları
Çocuklar etkinliğe doyacak

Eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla, çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla zengin bir program hazırladı.

‘Kandinsky Renk Dilimleri’nde çocuklar Rus ressam ve kuramcı Vassily Kandinsky’nin eserlerini eğlenceli bir yolla tanıyacak ve ondan ilham alan boyama uygulamalarını kendi eserlerine uyarlayacak. Etkinlik, 27 Nisan’da saat 11.00-12.00 arasında gerçekleşecek. ‘Bir Tabak Mondrian’, cumartesi 12.30-13.30 arasında yapılacak. ‘Goril’ oyunu ise, Mehmet Ergen’in çevirisi ve Lerzan Pamir’in yardımcı yönetmenliğiyle, cumartesi saat 11.30’da sahnelenecek.

Maşa ile Koca Ayı’dan konser
Çocuklar etkinliğe doyacak
Çocukların çok sevdiği Maşa ile Koca Ayı, yeni müzikal şovlarıyla Türkiye’de ilk kez Trump AVM’nin çocuk katı sahnesinde olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında miniklerle buluşacak olan iki kahraman, şarkılar söyleyip dans edecek. Katılım, ücretsiz.

Yüzde 50 indirim fırsatı
Çocuklar etkinliğe doyacak

İsfanbul Tema Park ve egzotik canlılarla dolu Jungle İstanbul, minikleri bayram coşkusunu yaşamaya davet ediyor. 23 Nisan’da uygulanacak kampanya ile İsfanbul Tema Park gişelerine gelen 4-14 yaş aralığındaki tüm çocuklara, Tema Park giriş biletleri ve Jungle İstanbul üçlü macera bileti, yüzde 50 indirimli olacak.

Konuşan battaniyeler
Çocuklar etkinliğe doyacak
Almanya’da üretilen Mini Heroes konuşan çocuk battaniyesiyle minikler macera ormanındaki serüvenlere katılıyor. Yapmanız gereken tek şey, Mini Heroes uygulamasını App Store’dan ya da Google Play’den ücretsiz olarak akıllı telefonunuza indirmek. Çocuklar, heyecan verici ve eğitici hikayelerle hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Minik şefler iş başında!
Çocuklar etkinliğe doyacak

Mövenpick Hotel Istanbul, bugün 5-10 yaş grubu çocuklar için saat 13.00-15.00 saatleri arasında, çikolata yapımı kursu düzenliyor.

İtalyan baş aşçı Giovanni Terracciano ve pastane şefi Feyzullah Aksoy’un katılımıyla uygulamalı düzenlenecek kursta, miniklere, çikolataya batırılmış vanilya, müslili kurabiye, kuru meyveli çikolata bar, kestane ve draje şeker ganajlı trüf çikolata hazırlama gibi teknikler gösterilecek.

Bilkent Center’da bayram coşkusu Niloya ve Tospik ile yaşanacak. Minikler, 24 Nisan’a kadar sürecek etkinlik kapsamında, eğlenecek ve öğrenecek.