Cadde Çocuklara ışık oldular

Çocuklara ışık oldular

06.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, geliri görme engelli çocukların eğitimi için kullanılacak müzikalde sahne aldı.

Çocuklara ışık oldular

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. ‘Parıltılı Hisseli Harikalar Kumpanyası’ müzikali önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluştu. Haldun Dormen’in kaleminden çıkan etkileyici eser, Yeliz Yalçın’ın yönetmenliğinde sahnelendi. Gösteri, Nükhet Duru, Yonca Evcimik ve Yansı’nın müzikleriyle zenginleşti. Görme engelli genç yeteneklerin sahneye çıkışı ise müzikalin etkileyici anlarından biri oldu. 

Haberin Devamı

Gençlerin performansları, müzikalin sadece sanatsal bir gösteri olmadığını, aynı zamanda önemli bir sosyal mesaj taşıdığını gösterdi. Oyuncu kadrosunda, Parıltı öğrencilerinin yanı sıra Abdullah Avcı, Ali Solak, Ali Çağdaş Çakır, Burcu Kara, Çağla Şen, Erhan Temiz, Hande Sezer Pekcan, Hilal Özdemir, Hüseyin Cem Durak, Mert Avcı, Nuri Develi, Yeliz Yalçın ve Yansı’nın bulunduğu müzikalde, izleyiciler keyifli dakikalar yaşadı. Etkinliğin geliri dernek tarafından görme engelli çocukların eğitimi için kullanılacak.