Cadde Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar, Çukur dizisinden ayrıldı mı, neden?

Çukur Karaca öldü mü? Ece Yaşar, Çukur dizisinden ayrıldı mı, neden?

19.04.2021 - 21:45 | Son Güncellenme:

Ece Yaşar Çukur'dan ayrılıyor mu sorusu merakla araştırılıyor. Çukur dizisinde Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar, dizisinin öne çıkan isimlerinden. Finale az bir zaman kala dizide yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki, Karaca ölüyor mu, Ece Yaşar diziden neden ayrılıyor?

Çukur Karaca öldü mü Ece Yaşar, Çukur dizisinden ayrıldı mı, neden

Çukur dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla ekrana geldiği ilk günden bu yana ilgiyle izleniyor. Genç oyuncularından Ece Yaşar ise Çukur'da Karaca rolü ile sevilen karakterlerden. Karaca hakkında yeni haberler ise izleyeni şaşırttı. Karaca Çukur dizisinden ayrılacak mı merak konusu. İşte, detaylar...

Haberin Devamı

ÇUKUR KARACA ÖLECEK Mİ?

Show TV'nin uzun zamandır en çok izlenen dizilerinden olan Çukur'un final tarihi yaklaşıyor. Hemen öncesinde dizide Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Karaca hayatını kaybedecek ve Çukur dizisine bu şekilde veda edecek.

Ece Yaşar'ın dizi kadrosundaki durumu 12 Nisan akşamı yayımlanacak bölümle netlik kazanacak.

ECE YAŞAR KİMDİR?

Yaşar, 1994 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1.65 boyunda 53 kg ağırlığındaki oyuncu başak burcudur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünde tamamladı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Kara Sevda dizisinde Eda karakteri ile ekranlara geldi. Ece Yaşar, dizi dışında tiyatro ile de ilgilenmektedir. Hayvan Çiftliği adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Ece Yaşar, oyunculuğun yanı sıra yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirmeler de yapıyor.