Cadde ‘Daha olgun ve farkındayım’

‘Daha olgun ve farkındayım’

22.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeni single’ı ‘Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti’ ile adından söz ettiren Gökhan Keser, bir yandan da 8 Haziran’da vizyona girecek ‘Tatlı Bela’ filminin heyecanını yaşıyor. Şarkıcı, “Daha olgun ve farkında olduğum bir dönemdeyim” dedi.

‘Daha olgun ve farkındayım’

Müzik ve oyunculuk kariyerini bir arada devam ettiren Gökhan keser, ‘Kimi Sevsem AçıldI Kısmeti’ şarkısına ilginin, kendisini mutlu ettiğini söyledi. “Kalıcı parçalar söyleme çabasındayım” diyen şarkıcıyla, projelerini, müzik sektörünü ve Ruveyda Öksüz’le ayrılığını konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti’ şarkısının hikayesi nedir?

Parça, menajerim Ecmel Kayahan sayesinde bana ulaştı. Dinler dinlemez çok sevdim. Sözlerini Şeydağ Tatlıkazan yazdı, müziğini Gökçer Turan yaptı. Aranjesini de Birkan Şener ve Gökçer Turan gerçekleştirdi. Sonunda hepimizin çok sevdiği bir iş çıkardık. Bu, aynı zamanda ilk klip yönetmenliğini yaptığım şarkım. Burak Kılıçkaya’yla çalıştık.

- “10-15 şarkı toparladık” demiştiniz. Albüm ne zaman çıkacak?

Kendi bestelerim ve sözlerim de birikti. 1.5 senelik ara vermiştim. Artık bu kadar uzun bir ara vermek istemiyorum. Yakın zamanda birkaç single daha yapıp, akabinde ikinci albümümü çıkarmak gibi bir planım var.

- YouTube’daki tıklanma oranlarına sık sık bakar mısınız?

Haberin Devamı

Dinlenme oranları genel olarak önemli ama ben daha çok gelen tepkilere, şarkının ne kadar çok insana ulaşıp, ne kadar kalbe dokunduğuna bakıyorum. Hızlı bir giriş yaptık ve 1.5 milyonu gördük. YouTube’da da yükselerek devam ediyor. Kısa sürede bu kadar çok kişiye ulaştığım için çok mutluyum.

‘Daha olgun ve farkındayım’

- ‘Sahte tık’lar için neler söyleyeceksiniz?

Kendini kandırmaktan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Haksız rekabet oluşuyor. Listelerle oynamalar da söz konusu. Başka sanatçıların hakkını yemek, sanat yapan arkadaşlarımı mutlu ediyorsa, söyleyecek sözüm yok.

Justin Timberlake son şarkısında bir haftada 5 milyon dinlendi. 40 milyon internet kullanıcısı olan ülkemizde, bizim şarkıcılarımızdan 2-3 günde 5 milyonu görenler var. Gerisini siz düşünün...

- Popstar olmak kolay mı sizce?

Hiçbir iş kolay değil. Müzikal kariyerimde her zaman üzerine koyup, daha güzel ve kalıcı şarkılar söyleme çabasındayım. En iyisini yapmaya çalışıyorum.

- Müzik sektöründe sizi destekleyenler oldu mu?

Çok isim var açıkçası ama en başta ilk single ve albümümdeki prodüktörlerim, Sıla ve Efe Bahadır... Onlarla beraber yol almam mutluluk verici. Albüm hazırlığı sürecinde yaklaşık iki sene de vokal olarak aynı sahneyi paylaştık. Hayatıma dokunan Yasemin Kağa, Şehrazat, Aysel Gürel ve daha sayamayacağım birçok isme de teşekkür ederim.

Haberin Devamı

- Rol aldığınız ‘Tatlı Bela’, 8 Haziran’da vizyonda. Nasıl bir proje oldu?

Romantik komedi türünde bir film. Üniversiteden beri aynı evde yaşayan üç arkadaşın hikayesi. Bir gün eve döndüklerinde kapıda bir bebek buluyorlar ve sonrasında olaylar gelişiyor. İçinde aşkı da, dramı da, komediyi de barındırıyor.

- Siz baba olmak istiyor musunuz?

Çocukları çok seviyorum. Zamanı geldiğinde, hazır hissettiğimde baba olmayı isterim. Ama yakın zamanda böyle bir hayalim yok.

- Şu an hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?

Biraz daha olgun ve daha farkında olduğum bir dönem diyebilirim.

‘Daha olgun ve farkındayım’

‘İz bırakmak isterim’

- Gündeminizde dizi projeleri var mı?

Yeni sezonda bir sürprizim oabilir.

- En büyük tutkunuz müzik sanırım. Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor?

Çok keyif alıyorum. Olmadığım bir adama can vermek inanılmaz bir duygu. Üzerine koymak için elimden geleni yapıyorum. İnandığım projelerde yer almak, iz bırakmak isterim.

- Ruveyda Öksüz’le ayrılığınız için ne diyeceksiniz? Aşka kapılarınızı kapadınız mı?

Haberin Devamı

Birçok haber yapıldı. Hiçbirinin aslı astarı yok. Arkadaş olarak hâlâ görüşüyoruz. Benim için her zaman çok değerli ve özel... Şu an sadece işlerimle ilgileniyorum.