Cadde Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor mu?

Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor mu?

05.10.2021 - 13:59 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek'in boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Boşanma iddialarına Danilo Zanna'dan ilk açıklama geldi. Peki, Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında? Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir?

Tuğçe Demirbilek kimdir Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanıyor mu

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Ünlü şef Danilo Zanna hakkında çıkan boşanma iddialarına da açıklama getirdi.

Haberin Devamı

DANİLO ZANNA VE EŞİ BOŞANIYOR MU?

Boşanma haberlerinin ardından ünlü şef, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Instagram hesabından yazılı bir açıklama yapan Danilo Zanna, basın mensuplarından yıpranmamaları için ricada bulundu.

Bir çocuk babası Zanna, “Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur..." ifadelerini kullandı.

DANILO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna 15 Nisan 1982'de Prato, Toskana, İtalya'da doğdu. Aşçılığı aile mesleği olarak devraldı. Aşçılık yeteneğini ünlü İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan Mutfağı üzerine pekiştirdi.

Türk Mutfağı ile ilgilenen Zanna, bu konuda kariyer yapmak istediği için İtalya'dan gelerek Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk Mutfağını harmanladığı bir restorant açtı. Daha sonra televizyon programlarında yer almaya başladı.

Haberin Devamı

Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde Enstitute’de İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yapmıştı.

2012 senesinde Giresunlu Tuğçe Demirbilek ile evlenmiştir. Bir oğulları var.