Cadde David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı! Ailece tatile çıkıyorlar

03.07.2022 - 11:24 | Son Güncellenme:

İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham; üç oğullarını ve sevgililerini, lüks yatlarıyla yapacakları İtalya tatiline davet etti. Aileye yakın bir kaynak konuyla ilgili açıklama yaparken, ünlü çiftin yatlarının detayları da ortaya çıktı.

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı Ailece tatile çıkıyorlar

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerinde dört çocuğu bulunan ünlü çift, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda 'River Cafe Table 4' adlı podcast programına katılan Beckham, eşi Victoria ile ilgili itirafıyla dinleyen herkesi şaşırtmayı başarmıştı.

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı Ailece tatile çıkıyorlar

"25 YILDIR AYNI ŞEYLERİ YİYOR"

Programda eşinin yeme alışkanlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu, "Maalesef 25 yıldır aynı şeyleri yiyen biriyle evliyim" ifadelerini kullanmıştı. Eşinin sadece ızgara balık ve buharda pişmiş sebze yediğini anlatan Beckham, en sevdiği zamanların, eşinin farklı bir şeyler yediği zamanlar olduğunu söylemişti.

Ben güzel bir şeyler yediğim zaman herkesin tatmasını istiyorum" şeklinde konuşan dört çocuk babası David Beckham, 47 yaşındaki eşiyle ilgili şunları anlatmıştı:

Muhtemelen farklı bir şeyler yediği tek zaman Harper’a hamile olduğu dönemdi. Benim tabağımdan bir şeyler atıştırmıştı ve o akşam benim favori akşamlarımdan biriydi. O günden sonra farklı bir şey yediğini hatırlamıyorum.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İMZALADILAR

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü çiftin büyük oğlu Brooklyn Beckham ise, 2020 yılının temmuz ayında oyuncu Nicola Anne Peltz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı.

Çiftin düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı da öğrenilmiş, oyunculuk yapan Nicola Anne Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babası Nelson Peltz'in bu sözleşmede parmağı olduğu ortaya çıkmıştı. 23 yaşındaki Brookly ile 27 yaşındaki Nicola'nın imzaladığı sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her ikisi de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.

Beckham ve Peltz'in, bu tür bir sözleşme imzaladıkları haberi nişanlanmalarından bu yana gündeme geliyordu ancak bu iddia hakkında ne Beckham, ne de Peltz ailesinden bir açıklama gelmemişti.

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı Ailece tatile çıkıyorlar

HER İKİ AİLE DE ZENGİN

Sözleşmenin ardından servetleriyle gündeme gelen ailelerden Beckham çiftinin toplam serveti 380 milyon Sterlin (yaklaşık 730 milyon TL). Nicola Anne Peltz'in ailesinin serveti ise bunun neredeyse üç katı.

Peltz ailesinin 1,3 milyar Sterlin (yaklaşık 25 milyar TL) serveti bulunuyor. Nelson Peltz, ülkesinin sayılı zenginleri arasında. Nicola Anne Peltz'in annesi de eski bir model olan Claudia Heffner Peltz.

YILIN DÜĞÜNÜ

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz ay ise görkemli bir düğünle evlenmişti. Milyarder Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne, ünlü isimler akın etmişti. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giymişti.

Haberin Devamı

Damat Brooklyn Beckham'a törende kardeşleri 19 yaşındaki Romeo ile 16 yaşındaki Cruz sağdıç olarak eşlik etmişti. Beckham çiftinin tek kızı olan Harper Seven'ın ise gelinin nedimeleri arasında yer almıştı.

ŞAŞIRTAN KARAR

Brooklyn Beckham evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da almıştı. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı planladığı belirtmişti.

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı Ailece tatile çıkıyorlar

AİLECE İTALYA TATİLİ

Tüm bunların ardından David ve Victoria Beckham, son olarak oğullarının üç partnerini İtalya'da lüks bir yatta tatilde davet ettiler.

Çiftin en küçük oğulları Cruz'un yeni kız arkadaşı Tana Holding'in, erkek arkadaşının ailesiyle 20 milyon sterlinlik malikanesinde tanıştığı öğrenildi. Holding; aileye girmesinin ardından Brooklyn'in eşi Nicola Peltz ve Romeo'nun partneri Mia Regan'a, güneşin ve kaliteli yemeklerin tadını çıkaracakları bir tatil için katılacak.

DailyMail'de yer alan habere göre; aileye yakın bir kaynak şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Victoria, hiçbir şeyi çocuklarını mutlu görmekten daha çok sevmiyor ve büyük aile etkinliklerine bayılıyor; bu yüzden hepsinin katılacağı bir yaz tatili yapmak istiyor. Victoria ve David, çocuklarının partnerlerini oldukça iyi tanıyorlar, ancak uzun süredir birlikte olmadıkları için Cruz'un kız arkadaşının tatile davet edilmesi biraz sürpriz oldu. Ama Beckham'lar herkesi dahil etmeyi severler. Gemide üç genç kadının olması zor olabilir, ancak Victoria her şeyi nasıl süper eğlenceli hale getireceğini biliyor.

HİÇ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMEDİLER

27 yaşındaki Peltz ile 19 yaşındaki Regan arasında bir sürtüşme olduğu söylentileri ortaya atılmıştı. İkili, hiç birlikte görüntülenmedi ve sosyal medyada nadiren birbirleriyle etkileşime giriyorlar. Ancak iki kadın, en son Brooklyn ve Nicola'nın Palm Beach'teki düğününde olmak üzere, aile etkinliklerinde birlikte vakit geçirdiler.

17 yaşındaki Cruz ise, geçen yılın sonlarında eski kız arkadaşı Bliss Chapman'dan ayrıldıktan sonra bu yılın başlarında 18 yaşındaki Miss Holding ile tanıştı.

David-Victoria Beckham çiftinin dudak uçuklatan yatı Ailece tatile çıkıyorlar

5 MİLYON STERLİNLİK LÜKS YAT!

Beckham'lar, eski futbolcu David Beckham'ın forma numarası olan 'Seven (Yedi)' adını verdikleri 5 milyon sterlinlik bir Riva yatına sahip. 93 ft'lik yat, Miami'de demirli ve on misafir ve dört mürettebat üyesi için yer var.

Beckham'ların geçen sene özel olarak yaptırdıkları lüks yatları, daha önce 47 yaşındaki David'in Inter Miami futbol takımının sahibi olduğu Miami'de görüntülendi. Ailece yapacakları İtalya gezisi, yatın Atlantik'teki ilk yolculuğu olacak.

Haberin Devamı

Beckham'ların tatiline; arkadaşları Sir Elton John ve partneri David Furnish ile, Şef Gordon Ramsay ve ailesinin katılması da bekleniyor.