Defne Alphan

Defne Alphan

defnea@cnnturk.com

Tüm Yazıları

Haftanın en ilgi çekici filmi 21, altı Massachusestts Institute of Technology (MIT) öğrencisinin kendi aralarında geliştirdikleri şifrelerle Las Vegas’ta 21 oyunundan milyonlarca dolar kazanmasını konu ediyor. Film 1990’ların başında gerçekten yaşanmış bir hikâyeden yola çıkarak yapılmış.
Ben Campbell, hep okul birincisi olmuş, daha MIT’yi bitirmeden Harvard’a kabul edilme başarısını göstermiş bir öğrencidir. Maddi olanakları kısıtlı olan Ben’in, Harvard’a devam edebilmesinin tek yolu burs kazanmaktır. Profesör Micky Rosa, Ben’i kendi aralarında geliştirdikleri yöntemlerle Las Vegas’ta 21 oynayıp büyük paralar kazanmayı hedefleyen bir gruba alınca, Ben için okul parasını bulmanın başka bir yolu daha belirir. Akıllı ve seksi takım arkadaşı Jill’in cazibesine de kapılan Ben, Las Vegas’ta sınırları zorlamaya başlayacaktır.
21, iyi vakit geçireceğiniz tam bir pazar akşamı filmi.

Haberin Devamı

Öldüren CazibeDeath Defying Acts
Ünlü sihirbaz Harry Houdini, 1926 yılında, İngiltere’de bir medyumla tutkulu bir aşk ilişkisine girer. Kadının asıl amacı, kızının topladığı bilgilerle Houdini’yi ölmüş annesiyle iletişim kurduğuna inandırıp ondan para koparmaktır.

En Süper KahramanSuperhero Movie
Rick Riker, süper güçleri olan bir gençtir. Bu güçleri nasıl kullanacağını bilmeyen Rick dünyayı kurtarması gerektiğinde acilen bu güçlerini kullanmayı öğrenecektir. En Süper Kahraman, süper kahraman filmlerini ti’ye alıyor.