Cadde Demet Akalın'a gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım!

Demet Akalın'a gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım!

12.08.2022 - 07:07 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Demet Akalın'ın, Bodrum'da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Gündemden düşmeyen olayın ardından Rapçi Norm Ender, kendi sahnesinde ünlü isme çok konuşulacak bir gönderme yapmıştı. Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen Norm Ender, sahnede söyledikleriyle ilgili konuşurken; Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan şarkıcı Faruk K ise Akalın'a destek verdi.

Demet Akalına gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahne aldığı mekanda kendisine getirilen alkollü içeceği "Resmen elma suyu vermişsin bana" diyerek, garsonun başından aşağı döktü. Bu görüntüler kısa sürede gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, ünlü şarkıcıya tepki gösterdi.

Haberin Devamı

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1'deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan popçu, "İlk sahnede ödeşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Demet Akalına gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım

"TAMAMEN ESPRİ AMAÇLI YILLARDIR YAPILIYOR"

Çok konuşulan olayın yaşandığı Bodrum'daki mekanın işletmecisi, sosyal medyada bir açıklama yayınladı. Demet Akalın da bu mesajı kendi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı:

Yıllardır içinde bulunduğumuz bu sektörün içerisinde bize öncelik tanıyan en önemli sanatçıların başında gelen Demet Akalın ile birlikte yaşadığımız durum tamamen esprili amaçlı durumdur... Linç girişimini doğru bulmuyorum.

“O GECEDEN SONRA MİGRENİM TUTTU"

Tüm bunların ardından Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Demet Akalın, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tepki çeken şovu hakkında konuşan ünlü şarkıcı, “Konu yanlış anlaşıldı. O yüzden migrenim tuttu ve bir türlü geçmedi. 50 tane iğne oldum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

NORM ENDER'DEN DEMET'E GÖNDERME

Demet Akalın’a bir tepki de ünlü rapçi Norm Ender’den geldi. Ender, geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda alkollü içecek istedi, Demet Akalın’a adeta verdi veriştirdi.

Gelen içeceği beğenmediğini söyleyen Norm Ender, getiren kişiye “Kafandan aşağı dökeyim mi?” diye sordu. Ardından şaka yaptığını dile getiren ünlü isim, “Sahnede asla böyle bir şey yapmadım, yapmam da. Bunu ancak çaptan düşmüş, modası geçmiş, sakil bir popçu yapar arkadaşlar” dedi.

Demet Akalına gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım

"OKAN ÇOK SİNİRLENDİ"

Rapçi, olay olan göndermesinin ardından önceki gün Bebek'te yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü isme, basın mensupları tarafından Sinan Akçıl’ın kendisine, Akalın'a yaptığı yorumu hefef alarak "Sen de magazinle gündeme gelmek için bu hareketleri yapmayacaksın. Okan çok sinirlendi. Zor tuttuk" açıklaması hatırlatıldı.

"GEREKENİ SÖYLEDİM"

Bu açıklama üzerine Norm Ender, şu ifadeleri kullandı:

Ben sahnede gerekeni söyledim. Onu söylerken isim kullanmadım. Kim üzerine alınıyorsa, onun için geçerlidir. Söylediklerimin de arkasındayım. Başka bir şey söylemek istemiyorum.

Demet Akalına gönderme yapan Norm Ender: Söylediklerimin arkasındayım

DEMET'E DESTEK

Nişantaşı'nda kameralara yansıyan şarkıcı Faruk K ise, Demet Akalın'ın haksız eleştirilerin kurbanı olduğunu söyledi. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, "Bu eğlence yaşamının renklerinden biridir. Herkes bilir ki doğum gününde bile arkadaşlarını şampanya ile yıkarsın. Eskiden gazinolarda tavernalarda ceketler yakılır, masalar ateşe verilirdi" dedi.

Haberin Devamı

"İNSAN KENDİNE BAKMALI"

Şarkıcı, "Abartılı şekilde herkesin herkesi eleştirip hakaret edeceği noktalara geldik, bence biraz da insan birini eleştirecek ise kendine bakmalı. Bu abartılı ve suni gündemli saman alevi gibi yok olacak bir eleştiriye döndü" şeklinde konuştu.

Faruk K, yakında Kerem Cem ile rol aldığı filmin de tanıtımının yapılacağını söyledi.