Cadde Demet Evgar ile Levent Babataş'ın mutlu günü! Evlendiler

Demet Evgar ile Levent Babataş'ın mutlu günü! Evlendiler

17.03.2022 - 18:01 | Son Güncellenme:

Son olarak Show TV'de yayınlanan 'Alev Alev' adlı dizide rol alan Demet Evgar ile bir süredir aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş, aile arasında yapılan nikah töreniyle bu akşam dünyaevine girdi.

Demet Evgar ile Levent Babataşın mutlu günü Evlendiler

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş, altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürdüler. Çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı.

Haberin Devamı

Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından; Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşecek.

Demet Evgar ile Levent Babataşın mutlu günü Evlendiler

BEBEK Mİ BEKLİYOR?
Öte yandan Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’nin ilk 'İyi Niyet Elçisi' seçilen Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda bebek beklediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Üç aylık hamile olduğu öne sürülen Evgar, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

ASMALI'DA ROMANTİK ANLAR
Geçtiğimiz temmuz ayında da Demet Evgar-Levent Babataş çift, Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenmişti. Müzik eşliğinde romantik dakikalar geçiren çift, sık sık birbirine sarılarak şarkı söylemişti. Gazetecileri fark eden ikili, apar topar mekandan ayrılmıştı.

Demet Evgar ile Levent Babataşın mutlu günü Evlendiler