Cadde Demet Kutluay, üçüncü çocuğa sıcak bakıyor

Demet Kutluay, üçüncü çocuğa sıcak bakıyor

28.01.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

2.5 yaşındaki kızı İrem’le Mother & Baby dergisine sempatik pozlar veren Demet Kutluay, “Bizim gibi imkânı olanların, birden fazla çocuk sahibi olması taraftarıyım” diyor

Demet Kutluay, üçüncü  çocuğa sıcak bakıyor

Eşi İbrahim Kutluay’la erkek olacaklarını açıkladıkları ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Demet Şener Kutluay, yine çocuk sahibi olabileceğini söyledi. 2.5 yaşındaki kızı İrem Kutluay’la Mother & Baby dergisine sempatik pozlar veren Kutluay, “Bizim gibi imkânı olanların, birden fazla çocuk sahibi olması taraftarıyım. Bakıcılarımız var, annelerimiz, akrabalarımız var, biz yapmayacağız da kim çocuk yapacak? İmkânı varken çocuk yapmamak bana bencillik gibi geliyor. İbrahim de, ben de çocukları çok seviyoruz. Yetiştirme imkânı da, olduktan sonra anne, babalar da kendilerine, evliliklerine güveniyorsa çocuk yapma taraftarıyım ben” diye konuştu.
Kızları İrem’in başlangıçta kardeşi olacağını öğrendiğinde “İstemiyorum kardeş, gelmesin bu eve” dediğini ancak daha sonra alıştığını anlatan Kutluay, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geçenlerde beraber yerde oyun oynuyorduk. Babası da televizyon seyrediyordu. Bizimki aniden gitti babasına, ‘Babacığım, annem beni dövüyor, git ona kız” dedi. İkimiz de çok şaşırdık. Babası da, ‘Aa dövüyor mu kızım?’ diye sordu. Bu sefer doğruyu söyleyip kıkır kıkır gülerek ‘Dövmüyor, dövmüyor. Şaka yaptım’ dedi.”