Cadde Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın!

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın!

04.04.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oğuzhan Koç ile sekiz aylık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Saçlarınızda kırıklar var” diyerek espri yapan muhabirlere verdiği yanıtla dikkat çekti.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, sosyal medyada aşk pozları verirken sürpriz şekilde ayrılık kararı almıştı. Ünlü çift, 8 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Eski eşler, Büyükada'da avukatları ile birlikte katıldıkları davada birbirinden hiçbir şey talep etmemişti.

Haberin Devamı

Demet Özdemir, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir güzellik merkezinde bakım yaptırdı. Yapılan işlemlerin ardından mekândan ayrılan ünlü oyuncu, aracına binmeden önce muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

Cilt bakımı konusunda makyaj temizliğine son derece önem verdiğini ifade eden Özdemir, “Sette çalışırken makyaj temizliğine çok önem veriyorum. Sürekli makyaja maruz kalıyoruz. Yıllar sonra setlere ilk kez bu kadar ara verdiğim için her hafta olmasa da cilt bakımı yaptırmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Bakım yaptırmak zor değil, keyifli ama biraz alışmak lazım bu durumlara. Bayağı vakit harcanıyor” diye konuştu.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

"KALBİNİ KIRDIĞIM BİRİ VARSA ÖZÜR DİLEYEBİLİRİM"

32 yaşındaki güzel oyuncu, gazetecilerin “Saçlarınızda kırıklar var” esprisine; “Kalplerimiz kırık olmasın” sözüyle karşılık verdi ve ekledi:

Haberin Devamı

Arkamı dönüp baktığımda öyle kalbini kırdığım insanlar yok. İnşallah yoktur. Varsa da özür dileyebilirim.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

"SEVİLECEK ŞEY ÇOK ASLINDA"

Demet Özdemir, “Kalbinizde boşluk var mı?” sorusuna ise “Başka şeylerle de dolar boşluk. İşimi, ailemi, doğayı çok seviyorum. Sevilecek bir şey ararsan çok şey var aslında” cevabını verdi.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

Final yapan 'Adım Farah' dizisinin yurt dışında yayınlanmasıyla ilgili konuşan ünlü isim, "ir önceki işlerimi de çok güzel karşılamışlardı. Müthiş bir duygu. Biz daha duygusal ve aşka aç bir toplumuz. Aile bağlarını çok güzel senaryolaştırıyoruz. Oyuncularımız da çok başarılı. Yurt dışındaki insanlar için bu bağı izliyor olmak çok daha etkileyici oluyor. O aşk, ihtiras, kavuşamamak, aile bağlarındaki sohbetler izleyiciye tamamen geçiyor diye hissediyorum" dedi.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

"ANA AKIMIN DAHA BÜYÜK BİR BÜYÜSÜ OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Şimdilerde senaryo okumaları yaptığını belirten Özdemir, “Hayalinizde oynamak istediğiniz karakterler var mı?” sorusuna “İçimde kalan bir rol değil de, dijital platformlarda çok daha rahat çalışma saatleri olduğu için tercihlerimden biri o oluyor. Ana akımdan da vazgeçmek istemiyorum. Ne olursa olsun yaşadığın ülkeye en yakın ve her an, her hafta ekranlarında olabilmek başka bir gücü sağlıyor. Hem sosyal mesaj vermek isteyen oyuncular için, hem gündemde kalabilmek için ana akımın daha büyük bir büyüsü olduğuna inanıyorum. İçimde kaldı dediğim çok bir şey yok. Çünkü her şeyi denemek istediğim için her sene bana başka bir şey geliyor. Kadın dönüşümlü hikayelere daha çok bakıyorum” şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

Başarılı oyuncu, ekranlara damga vuran ‘İnci Taneleri’ dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün dans performansını da yorumladı.

Demet Özdemir: Kalplerimiz kırık olmasın

"DANS HAZAR ERGÜÇLÜ'YE ÇOK YAKIŞTI"

Eski bir profesyonel dansçı olan Demet Özdemir, Ergüçlü’nün dansını başarılı bulduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

Konuya iki türlü bakılabilir. Kadının dans ettiği her yerde tamamım. Bir dizinin içinde o karakterin yaşadığı güçlüğü konuşuyor olmak benim için çok daha kıymetli. Dilber sahneye çok çok yakıştı. Çok da güzel dans etti. Fakat işin içeriği bambaşka olduğu için konu farklı yerlere doğru gitti. Ankara havası da bizim, roman havası da bizim, halay da bizim. Ben kadına dansı çok yakıştırıyorum. Hazar’a dans çok yakıştı, çok güzel oldu.