Cadde Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!

01.08.2022 - 19:32 | Son Güncellenme:

Şimdilerde nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğzuhan Koç, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de görüntülenmiş ve düğün tarihlerini açıklamıştı. Özdemir'in o gün giydiği kıyafetlerin bedeli, adeta dudak uçuklattı.

Demet Özdemirin tarzının bedeli dudak uçuklattı

Önceki hafta koronavirüse yakalanan ancak kısa sürede sağlığına kavuşan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ün kazanan nişanlısı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takılmıştı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, "Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos'ta İstanbul'da evleniyoruz" diyerek, müjdeli haberi vermişti. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, "Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız" demişti.

Demet Özdemirin tarzının bedeli dudak uçuklattı

"HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN"

Özdemir'in, Koç'a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, "Hep birlikte göreceğiz" yanıtını vermişti.

Ünlü isim, yeni atlattığı koronavirüs hakkında da konuşarak, "Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla alakalı mücadelede yardım etsin" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BİNLERCE TL'LİK TARZ!

Tarzıyla sık sık adından söz ettiren Özdemir'in o gün giydiği kombinin fiyatı ortaya çıktı. 'Fenomenler ne giymiş?' hesabının paylaşımına göre; 30 yaşındaki güzel oyuncunun Balenciaga markasına ait olan uzun, kolsuz ceketi, 18 bin 395 TL değerinde. Kalın tabanlı, beyaz spor ayakkabıları ise 2 bin 370 TL.

YORUM YAĞDI

Demet Özdemir'in bu kombinin fiyatının ortaya çıkmasının, sosyal medya kullanıcıları oyuncuya adeta yorum yağdırdı. Ünlü isme, "Sırf marka ve pahalı diye de bu torba gibi elbiseyi giymezsin ya", "Acilen tarzını değiştirmeli ya da başka bir stilistle çalışmalı" ve "Rüküş olarak değerlendirilemez bence" gibi mesajlar yazıldı.

Demet Özdemirin tarzının bedeli dudak uçuklattı

GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Öte yandan yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişan sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikiliden güzel oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşin tadını çıkarmıştı. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.