Cadde Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den aşk dolu nişan pozları

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'den aşk dolu nişan pozları

29.06.2022 - 09:52 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz pazar günü evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir'den yeni kareler geldi. Ünlü çift, mutlu günlerinde çekilen pozlarını romantik notlarla paylaştı.

2021 yılını İzmir'de birlikte karşılayan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir sonrasında aşk yaşadıklarını doğrulamıştı. Geçtiğimiz aralık ayında yollarını ayıran ünlü çift, ayrılığa fazla dayanamamış ve ilişkilerine ikinci bir şans vermişlerdi.

Haberin Devamı

Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir'e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine 'Evet' demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

"İKİMİZ DE BİRBİRİMİZE ÇOK ŞANSLI GELDİK"

Özdemir, geçtiğimiz haftalarda Koç ile birlikteliği hakkında "İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemirden aşk dolu nişan pozları

Güzel oyuncu, henüz gelinlik seçmediğini belirterek, "Gelinlik provasını tabii ki yapacağım, ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

"DÜĞÜN İSTANBUL'DA OLACAK"

Düğünün Çeşme'de olacağı iddiasına yanıt veren Özdemir, "Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak" açıklamasını yapmıştı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemirden aşk dolu nişan pozları

NİŞANLANDILAR

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çift, birkaç gün önce evlilik yolunda ilk adımı attı. İlk olarak kız isteme merasimi gerçekleşen törende Özdemir, beyaz midi boyda yırtmaçlı ve sırt detaylı bir elbise giymeyi tercih etmişti. Koç için yaptığı karışımı kendi elleriyle götüren oyuncu, müstakbel eşinin yanına oturmuştu.

Kahvenin tadına bakan Oğuzhan Koç ise "Bence mükemmel bir karışım olmuş. Yine geleceğim bu kahve için" demişti. Bu anları çiftin yakın arkadaşı Tolga Akış paylaşmıştı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemirden aşk dolu nişan pozları

Ardından nişan töreninden kareleri yayınlayan Akış, çiftin yüzüklerinin takıldığı anları da paylaşmayı ihmal etmemişti. Yüzük merasimi sonrası poz veren çiftten Özdemir'in pembe renkli sırt detaylı elbisesi dikkat çekmişti.

"HEP SEVGİYLE..."

Çiftten yeni fotoğraflar geldi. Koç, sosyal medya hesabından Özdemir ile çekilen bu karesini "Hep göz göze, hep sevgiyle..." notuyla yayınladı.

Demet Özdemir de nişanlısıyla verdiği bu poza "Hep aynı yöne hep sevgiyle..." ifadelerini düştü. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemirden aşk dolu nişan pozları