Cadde Deniz altında set

Deniz altında set

26.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Nadide Hayat’ın Dalyan’daki çekimlerinde set deniz altına kuruldu. Başrol oyuncularından Demet Akbağ, yönetmen Çağan Irmak’a sarılıp “Suyun altında da oynadım ya, ben daha ne isterim” dedi

Deniz altında set

Çağan Irmak’ın merakla beklenen, TAFF yapımı filmi ‘Nadide Hayat’ta bir ilk gerçekleşti. Demet Akbağ, önemli sahnelerin büyük bölümünde suyun altındaydı. 54 yaşındaki oyuncu, önce havuzda dalış eğitimi aldı ardından deniz altında kamera karşısına geçti. 30 gün süren çekimlerin son bölümünde Dalyan’da üç günde altı dalış yapıldı. Oyuncu eğitim sonrası ‘CMAS Bir Yıldız Balıkadam Sertifikası’ almaya hak kazandı. Akbağ, Irmak’a sarılıp mutluluk gözyaşları dökerken, “Suyun altında da oynadım ya, ben daha ne isterim” dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 50 kişilik reji ekibinin yanı sıra 13 kişilik su altı ekibi de çekimlerde yer aldı. Kayıt sırasında Çağan Irmak da oyuncularla beraber su altına daldı. Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı ve filmin genç oyuncuları Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim’in su altındaki sahneleri toplam beş günde çekildi. Film ‘Yeni başlangıçlara yelken açanlara…’ ithafen 18 Aralık’ta vizyonda olacak.