Cadde Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları

Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları

15.12.2021 - 08:18 | Son Güncellenme:

Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' adlı dizide rol alan Deniz Baysal, iki yıl önce şarkıcı Barış Yurtcu ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Baysal, Instagram hesabından eşiyle aşk pozlarını gözler önüne serdi.

Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları

2019 yılında 'Kolpa' grubunun solisti Barış Yurtcu (38) ile dünyaevine giren oyuncu Deniz Baysal (30), eşiyle objektif karşısında poz verdi. Evlerinin bahçesinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Baysal, gönderisinde, "Yaşasın kedi tüylü kazaklar!" notunu düştü.

Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları

Haberin Devamı

YURTCU DA PAYLAŞTI
Barış Yurtcu da aynı fotoğrafı kendi Instagram hesabından paylaştı ve eşiyle pozuna "Denoş'um..." notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları

"ŞÜKÜR' DEMEYE GAYRET EDİYORUM"
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda bir dergiye röportaj veren "Anı yaşamayı seviyorum. Çok büyük planlar yapmam. Olmayınca hayal kırıklığı yaşamamak ve her şeyin tadını çıkarabilmek için..." demişti.

 Güzel oyuncu, “Geçmişe dönüp baktığınızda, keşke dediğiniz şeyler oluyor mu?” sorusuna, “Gerçekten hiçbir şeyi değiştirmezdim. Keşke demektense; şükür demeye gayret ediyorum. Yoksa insan geçmişe takılıp kalır. Ben yaşadıklarımla şimdiki Deniz’im ve bu Deniz’i seviyorum” yanıtını vermişti.