Cadde Ailesinin evine yıkım kararı çıkan Yeliz Yeşilmen: Anılarım yıkılmak üzere!

Ailesinin evine yıkım kararı çıkan Yeliz Yeşilmen: Anılarım yıkılmak üzere!

15.02.2023 - 17:03 | Son Güncellenme:

Adana'da Yeliz Yeşilmen'in anne ve babasının yaşadığı ev için 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi sonrası ağır hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verildi. "Anılarım yıkılmak üzere" diyen şarkıcı, içindeki demirler ortaya çıkan kolonu ve bina içindeki büyük çatlakları gösteren bir video paylaşıp, çocukluğunun geçtiği evle ilgili duygularını paylaştı.

Ailesinin evine yıkım kararı çıkan Yeliz Yeşilmen: Anılarım yıkılmak üzere

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in anne ve babasının yaşadığı Adana'daki ev, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde ağır hasar aldı. Anne ve babasını kendi evine getiren şarkıcı, Instagram hesabından ailesinin kaldığı binadaki hasara dikkat çekti ve çökme tehlikesi sebebiyle yıkım kararı alındığını duyurdu.

Haberin Devamı

"HER AN YIKMAYA GELEBİLİRLER"

Yeşilmen, binanın çatlayan duvarlarını gösteren bir video paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

Vah ki vah. Anılarım yıkılmak üzere. Adana'daki annemlerin yaşadığı ev yıkım kararı alındı ve her an yıkmaya gelebilirler. İçinden bir iğne bile alamadık. İşte hayat böyle bir şey, bize ait değil. Şimdi anneme babama yeni bir hayat kurmak zorundayım. Çok şükür yaşıyor olmaları bir mucize ama her şeyi sıfırdan yapma zorunluluğu herkes için zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ailesinin evine yıkım kararı çıkan Yeliz Yeşilmen: Anılarım yıkılmak üzere

"ÖYLE RAKAMLARA ÇIKTILAR Kİ!"

Ailesinin taşınma işleriyle ilgilenen ünlü isim, nakliye firmalarının talep ettiği fiyatlara isyan etti.

Nakliye şirketlerine inanamıyorum. Normalde çok cüzi rakama yapılan şeyleri bile öyle rakamlara çıkardılar ki! Sanırsın motosiklet, araba satın alıyoruz. Neden böyle zamanlarda çok zorlaştırıyorlar bilmiyorum. Adana'da nakliye firması bulmakta zorlanıyorum.

Ailesinin evine yıkım kararı çıkan Yeliz Yeşilmen: Anılarım yıkılmak üzere