Cadde Sadakatsiz Derin ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Melis Sezen diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz Derin ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? Melis Sezen diziden ayrıldı mı?

31.03.2021 - 21:44 | Son Güncellenme:

Sadakatsiz dizisinde Derin'e ne olduğu merak konusu. Volkan'ın boşanmak istemesi ve duyduklarının arından intikam yoluna giden Derin bir anda ortadan kayboldu. İzleyiciler de Derin'in akıbetini araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz Derin'e ne oldu, ölü mü, kayıp mı?

Sadakatsiz Derin ölecek mi, diziden ayrılıyor mu Melis Sezen diziden ayrıldı mı

Melis Sezen'in can verdiği Derin, Sadakatsiz dizisinin son bölümündeki sahneler nedeniyle gündeme geldi. Dizi takipçileri, 'Derin ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?' sorularını yoğun olarak aratıyor. Volkan'a olan öfkesi ve aşkı nedeniyle kurduğu plan sonrası oyuncuya ne olduğu günün konusu oldu. Melis Sezen Sadakatsiz dizisinden ayrıldı mı? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

DERİN'E NE OLDU, ÖLDÜ MÜ?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de daha önce Derin ile Volkan'ın evindeki polislerin inceleme yaptığı görüntüler ve Volkan'a ait olduğu öne sürülen mesaj, izleyicilerin aklında soru işaretleri bırakmıştı. Derin'in ölerek diziden ayrıldığı düşünülse de ekrana gelen bölümlerde Melis Sezen tarafından canlandırılan Derin'in fotoğrafının olduğu 'Kayıp' yazılı afişler dikkat çekmişti. Derin'e ne oldu heyecanla araştırılırken, genç oyuncunun dizideki akıbeti, Derin karakterinin başına ne geldiği yeni bölümlerde netleşecek.

Ancak 23. bölümde Derin'in, Volkan'ın boşanma isteği sonrası plan hazırlığında olduğu ve bir süre ortadan yok olduğu görüldü. Yeni bölümlerde Derin'in planı da, ona ne olduğu da açık olacak. Fakat uyarlandığı dizinin aksine Derin'in yaşadığı ön görülüyor.