Cadde Dev yatta Mick Jagger varmış

Dev yatta Mick Jagger varmış

21.08.2009 - 14:35 | Son Güncellenme:

.

Dev yatta Mick Jagger varmış

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne üç gün önce gelen Microsoft'un ortağı Paul Allen'in 126 metrelik ‘Octopus’ adlı yatında, efsanevi rock grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger ve sevgilisi olduğu ileri sürülen ünlü Amerikalı top model Luciana Gimenez'in olduğu ortaya çıktı. Jagger ve Gimenez'in 3 koruma ve 1 Türk arkeolog rehberle Bodrum'u gezdiği, gece alışveriş yaptığı öğrenildi.

Microsoft'un ortağı Paul Allen'e ait 200 milyon dolar değerinde, 126 metre uzunluğundaki ‘Octopus’ adlı yat üç gündür Bodrum'da tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı. Helikopterlerin kalkıp indiği dev yatta kimlerin tatil yaptığı merak konusu olurken, gerçek ortaya çıktı. Yatta, gelmiş geçmiş en büyük rock gruplarından The Rolling Stones'un beyni ve İngiliz solisti 66 yaşındaki Mick Jagger, sevgilisi olduğu iddia edilen ABD'li top model Luciana Gimenez'in yanı sıra Paul Allen ve kardeşi Jody Potton'un tatil yaptığı öğrenildi.

Bodrumlu arkeolog- rehber Canan Küçükeren ile birlikte Myndos Kapısı ve Antik Tiyatro'yu gezen grubun, 19 Ağustos Çarşamba gecesi Bodrum Kale Caddesi'nde alışveriş yaptığı, halı satın aldığı belirtildi. Grubu gezdiren arkeolog- rehber Küçükeren, “Bana önce Paul Allen'e rehberlik yapacağım söylenmişti. Ardından gezdirdiğim kişiler arasında Mick Jagger ve onunla çok samimi pozlardaki Luciana Gimenez ve Allen'in kız kardeşi olduğunu öğrendim. Yaklaşık 3 saat gezdirdiğim grup çok sıcak kanlı davrandı. Ancak kesinlikle fotoğraf çektirmediler. Büyük bir şapka ve gözlük takan Jagger'i tanıyan bazı turistler, ‘Siz Mick Jagger mısınız?’ diye sordu. O da ‘Hayır ben değilim’ diye yanıt verdi. Paul Allen'in yattan dışarı çıkmadığını öğrendim. Allen'in çok iyi bir rock dinleyicisi olduğunu biliyorum. Benden Karya ve Anadolu Medeniyetleri isimli kitabımı istediler, imzalayarak birer tane kendilerine hediye ettim” dedi.

‘Octopus’ ve Bill Gates'e ait olan ‘Leander’ adlı yatlar dün öğle saatlerinde Bodrum'dan, Datça yönüne doğru hareket etmişti.