Cadde Devrim Özkan: Normale dönemiyorum!

Devrim Özkan: Normale dönemiyorum!

22.02.2023 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve aynı gün Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, bir yandan da 'normalleşme' tartışmaları gündeme geldi. Oyuncu Devrim Özkan da bu tartışmaya dahil oldu.

Devrim Özkan: Normale dönemiyorum

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 10 ilde yıkılan binalarda binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Önceki gün Hatay'da meydana gelen deprem sonrası da acı haberler geldi. Afet bölgesindeki acil ihtiyaçlar listesinde; çadır, konteyner, gıda, seyyar tuvalet, soba ve hijyen malzemeleri ilk sıralarda yer alıyor.

Haberin Devamı

"BEYNİM DURUMU REDDEDİYOR"

Herkes depremzedeler için seferber olurken, bir yandan da normalleşme tartışmaları yaşanıyor. Büyük yıkıma yol açan depremlerin üzerinden 16 gün geçerken, oyuncu Devrim Özkan normale dönemediğini söyledi.

Devrim Özkan: Normale dönemiyorum

Twitter hesabı üzerinden takipçilerine içini döken 24 yaşındaki oyuncu, "Uykumda sıçramaktan yoruldum" diyerek, şu ifadeleri kullandı:

Ben normale dönemiyorum. Bu travmayı nasıl atlatacağımızı bilmiyorum. Öyle çalışıyorum, gündelik işlerimi yapıyorum ama olmuyor beynim durumu hâlâ reddediyor. Uyuyamıyorum. Sıçramaktan yoruldum. Üzülmekten, yetememekten yoruldum. Allah'ım umarım bir daha böyle bir acıyı asla yaşatmasın.