Cadde Diana'nın 'ruhuyla konuşan' medyumdan akılalmaz sözler!

Diana'nın 'ruhuyla konuşan' medyumdan akılalmaz sözler!

04.07.2022 - 06:58 | Son Güncellenme:

Yaşasaydı 1 Temmuz'da 61 yaşına girecek olan eski Galler Prensesi Lady Diana'nın kız kardeşinin yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü. Prenses Diana'nın 'ruhuyla konuştuğunu' iddia eden medyumun verdiği röportaj ise şaşkınlık yarattı.

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'de Prenses Diana'nın doğum gününde, anısına Kensington Sarayı'nın bahçesine bir heykel dikildi. Prenses Diana heykelinin açılışında bir araya gelen Prens Harry, Prens William ve teyzeleri Lady Sarah McCorquodale, Lady Fellowes ile dayısı Charles Spencer kameralara yansıdı. İddialara göre, bir araya gelen aile üyelerinin içinden Lady Sarah McCorquodale, yeğeni Prens Harry'nin kulağına bir şeyler fısıldadı. İngiltere'de dudak okuma uzmanı olan Jeremy Freeman, Lady Sarah McCorquodale'in yeğenine ne söylediğini hemen çözdü.

Haberin Devamı

UZMAN YORUMLADI!

Jeremy Freeman'a göre, teyzesi yeğenine hemen sarıldıktan ve öptükten sonra, 'Nasıl bu kadar kötü öpüşüyorsun?' sorusunu sordu. Anlaşılan Prens Harry'nin teyzesi Prens Harry'nin sarılma ve öpme şeklinden baya rahatsız olmuştu. Daha önce eşine benzerine çok az, belki de hiç rastlamadığımız bu olay ise oldukça ilginç yorumlara kapı araladı. Sıradan bir diyaloğun dudak okuyucu bir uzman tarafından yorumlanması da kraliyet ailesi fertlerinin özel hayatlarının nasıl mercek altında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

Kısa diyaloğun ardından Lady Diana'nın çocukları ve kardeşleri Kensington Sarayı'nın bahçesine dikilen heykelin açılışını yaptı. Harry ve William kardeşler annelerinin heykelini ve heykelin etrafındaki peyzajı düzenleyen Pip Morrison ve heykeltıraş Ian Rank-Broadley'i selamladı. Her bakımdan oldukça acıklı olan bu anda Harry ve William kardeşler annelerinin heykeline dönüp saniyelerce baktılar. Böylece 36 yaşında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın 61. yaş günü şerefine ailenin tüm üyeleri bir araya geldi.

Haberin Devamı

MEDYUMDAN OLAY OLAN AÇIKLAMA

Prens Harry'nin son yıllarda İngiliz Kraliyet ailesindeki aile üyeleriyle arası oldukça soğuktu. Gözle görülen bu soğukluk, Prens Harry'nin kısa bir süre önce eşi ve çocuklarıyla birlikte İngiliz Kraliyet ailesindeki görevinden ayrılmasına ve kraliyetin ihtişamından uzak bir hayat kurmasına sebep oldu. Kısa bir süre önce ise İngiltere'de meşhur olan medyum Deborah Davies, Prenses Diana ve Prens Harry'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Prenses Diana'nın ruhuyla iletişime geçtiğini iddia eden Deborah Davies, Prenses Diana'nın oğluyla ilgili bazı rahatsızlıkları olduğunu söyledi.

Deborah Davies, Prenses Diana'nın en küçük oğlu Prens Harry'yi Kraliyet Ailesi'ne karşı mücadelesinin anlamsız' olduğu konusunda uyaracağını iddia etti. Daily Star'a özel olarak konuşan medyum, "Diana, Harry'nin başına gelenlerden dolayı genel olarak aileye karşı çok fazla öfkesi olduğunu söylüyor. 'Ancak bu anlamsız bir savaş, asla anlamayacaklar, çektiği acıya asla üzülmeyecekler' diyor" açıklamasını yaptı.

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

Prenses Diana'nın ruhuyla konuştuğunu iddia eden medyum Deborah Davies'e göre Prenses Diana, 8 Ocak 2020 tarihinde İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılan Prens Harry, eşi Meghan Markle ve çocuklarının bu ayrılıkla ilgili üzülmemeleri ve artık mücadele etmemeleri gerektiğini düşünüyor.

CAMILLA, DIANA'NIN MÜCEVHERLERİNİ KULLANIYOR

Prenses Diana'nın doğum günü haftası vesilesiyle gözler iyilik meleği Prenses Diana'nın bilinmeyenlerine çevrildi. Akıllara genç yaşta hayatını kaybeden Prenses Diana'nın mücevherleri geldi. Lady Diana'nın mücevherleri hayatını kaybettikten sonra kimlerin eline geçti? Yaşasaydı 61 yaşına girecek olan eski Galler Prensesi, şimdi Kate Middleton tarafından gururla taktığı safir nişan yüzüğü başta olmak üzere yaşamı boyunca göz alıcı mücevherleriyle tanındı. Yalnızca mücevherleri değil giydikleriyle de modaya yön veren Prenses Diana'nın kıyafetleri, bugün hala özel olarak korunuyor ve tasarımcılara ilham oluyor.

Haberin Devamı

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

Prenses Diana mütevaziliğiyle bilinirken mücevher seçiminde oldukça abartılı ve büyük mücevherlere meraklıydı. Hatta Prens Charles'la düğünlerinde taktığı ihtişamlı tacın düğün günü başına ağrı yaptığı bile söylenenler arasında. 'Spencer Tacı' olarak anılan meşhur taç bir yana Diana'nın mücevherleri her zaman çok göz alıcıydı. Kısacası Prenses Diana'nın düğününden yaşamı boyunca taktığı tüm mücevherler herkes tarafından fark edilirdi. Kendisini hatırlayanlar Diana ile ilgili anılarında mücevherlerinin ihtişamından da bahsetmeyi unutmuyordu.

Haberin Devamı

Prenses Diana'nın 1997'deki ani ölümünden sonra 36 yaşındaki prensesin kişisel ve kraliyet mücevherlerinin bazılarının orijinal koleksiyonlara geri verildiğini bazılarınınsa başkalarına dağıtıldığı bilgisi verildi. Geri verilen veya dağıtılan mücevherlerden geriye kalan yüzüklerinin, kolyelerinin ve diğer mücevherlerin ise iki oğlu Prens William ve Prens Harry tarafından miras alındı.

Aristokrat bir ailede doğmak, Prens Charles'la evlenmeden önce bile yüksek kaliteli mücevherlere sahip olmak anlamına geliyordu. Nitekim Prenses Diana düğününde, 300'den fazla parça içerdiği söylenen Kraliçe'nin koleksiyonundan parçalar giydiği biliniyordu.

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

Diana'nın nişan yüzüğü, Prens William tarafından evlilik teklifi esnasında Cambridge Düşesi Kate Middleton'a verildi. Gösterişli nişan yüzüğü, 18 ayar beyaz altından 12 ayar oval mavi seylan safirini çevreleyen 14 pırlantadan oluşuyordu. Prens Harry'ye gelince, Harry'de Meghan Markle'a takacağı nişan yüzüğünü annesinin vefatından sonra bir hatıra olarak seçti ancak daha sonra yüzüğün bir gün 'İngiltere'nin tahtına oturmasını' istediği için ağabeyine vermeye karar verdiği söylendi. Prens Harry'nin karısı Meghan Markle'ın nişan yüzüğünün de Prenses Diana'dan miras kaldığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Şaşırtıcı olansa Prenses Diana'nın gelinlerinin mücevherlerini kullanıyor olması değil, Prens Charles'ın şimdiki eşi Camilla Parker Bowles'un da Prenses Diana'nın mücevherlerini kullanıyor olması. Söylenenlere göre Prenses Diana'nın, St. Paul Katedrali'ndeki düğün gününde Kraliçe Anne tarafından kendisine hediye edilen 19. yüzyıldan kalma yeşil zümrüt ve pırlantadan oluşan kolye Camilla Parker Bowles tarafından broşa çevrildi. Kolyeden broşa dönüşen Prenses Diana'nın mücevheri ise Camilla Parker Bowles'un yakasında sık sık görülüyor.