Cadde Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

20.06.2022 - 08:56 | Son Güncellenme:

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da sergilediği dans gösterileriyle adını geniş kitlelere duyuran Didem Kınalı, önceki gün Yalıkavak'ta görüntülendi. İş için gittiği Bodrum'da denizin ve güneşin tadını da çıkartan oryantal, formda görüntüsüyle dikkat çekti.

Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte gösteri dünyasının tanınmış simaları, rotayı tatil beldelerine çevirdi; kimi Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'a gitti, kimi İzmir Çeşme'yi tercih etti. Tatil sezonunu açan isimlerden biri de Didem Kınalı oldu.

Haberin Devamı

ÖNCE SAHNE SONRA DENİZ

Annesi Selanik göçmeni bir oryantal, babası ise Yugoslav göçmeni ve darbukacı olan Kınalı, 6 Haziran 1986 tarihinde Gaziosmanpaşa'da dünyaya gelirken, Şişli Kuştepe'de büyüdü. 'İbo Show' ile şöhreti yakalayan oryantal Didem, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda sahneye çıktı. Muhteşem danslarıyla kendisini izlemeye gelenleri mest eden Kınalı, ertesi gün ise Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach'te objektiflere yansıdı. Kendini Ege'nin masmavi sularına bırakan Kınalı, sahne yorgunluğunu attı.

Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

Düzgün fiziği ile tüm bakışları üzerinde toplamayı başaran ünlü oryantalin, telefonunu bir an olsun elinden düşürmemesi dikkatlerden kaçmadı. 36 yaşındaki güzel, 300 binden fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabı için de çekim yapmayı ihmal etmedi.

Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

Haberin Devamı

"ZOR DURUMDAYIM"

Son yıllarda maddi anlamda yaşadığı sıkıntılarla magazin gündemine gelen Didem Kınalı, Haziran 2020'de "çalışamadığı için cipini satışa çıkardığı" haberleriyle adından söz ettirmişti. 35 yaşındaki oryantal, şöyle konuşmuştu:

Biraz daha dayanabilirim ama hazıra dağ dayanmaz. Dört aydır çalışmıyorum. Ama ileride ne olur, Allah bilir. Şu an çok şükür arabamı satacak bir konumda değilim. Anneme yeğenlerime ve kendime bakıyorum, o yüzden çalışmam lazım.

Kınalı, Mayıs 2021'de yaptığı açıklamada ise koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, "Bir yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti. Dans okulumu kapattım. Hiçbir gelirim yok, zor durumdayım. Allah sonumuzu hayreylesin" demişti.

Didem Kınalı sahne yorgunluğunu denizde attı

CİPİNİ 485 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKARDI!

Haziran 2021'de yeni bir açıklama yapan ünlü oryantal, henüz çalışamadığını ve bu nedenle cipini satışa çıkardığını açıklamıştı. Didem, ekonomik sıkıntılar yaşadığı için cipini bir oto galerisine bıraktığını söylemişti. Kınalı'nın ünlü bir galerinin internet sitesinde 2012 model aracını 485 bin TL'ye satışa çıkarıldığı öğrenilmişti.

"SÖZLEŞMESİ BİTTİ, ÇIKMIYOR"

Didem Kınalı, geçtiğimiz ay ise kiracısından dert yandı. 36 yaşındaki oryantal, “Kiracım 30-40 bin TL kira bedeli olan evime iki bin 600 TL kira veriyor. Bu ay sözleşmesi bitmişti. Ama hâlâ çıkmıyor, bir de başkasına kiraya veriyor" diyerek sitem etmişti.