Cadde Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

12.07.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

Son dönemde oyuncu Burak Deniz ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündeme gelen manken Didem Soydan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, son olarak ayna karşısında çektiği iddialı pozuyla adından söz ettirdi.

Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

Didem Soydan ve Burak Deniz, yaklaşık bir yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda bitirme kararı almıştı. Kasım 2021'de Etiler'de objektiflere takılan Deniz, "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusunu cevaplamıştı. Ünlü oyuncu, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

"KESİNLİKLE YALAN"

Didem Soydan ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz.

 "HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

Ayrılıktan birkaç ay sonra Didem Soydan ile Burak Deniz, ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. "Barıştınız mı?” sorusuna “Gördüğünüz gibi” yanıtını veren oyuncu, tatile çıkacaklarını söylemişti.

AŞK POZU

Aşkları doludizgin devam eden ünlü çiftten, önceki aylarda barışma sonrası ilk aşk pozu gelmişti. Deniz, sevgilisi Soydan ile selfie çektikleri sırada fotoğraflandıkları anı paylaşmıştı.

Oyuncunun kelebek emojisi koyduğu paylaşıma; kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

"RAHATLADIN MI?"

Sonraki günlerde Asmalımescit'de görüntülenen 31 yaşındaki Burak Deniz, manken sevgilisi Didem Soydan ile ilişkilerin çok güzel gittiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, magazin muhabirinin "Barışmak için ilk adımı kim attı?" sorusu üzerine, gülerek "Ben attım ilk adımı. Rahatladın mı?" demiş ve kendisini bekleyen aracına binmişti.

Haberin Devamı

Didem Soydan iddialı pozuyla dikkat çekti

İDDİALI PAYLAŞIM

Şimdilerde yaz ayının tadını çıkararak tatil yapan 38 yaşındaki ünlü manken, tüm bunların ardından 765 bin takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler bölümünden iddialı bir paylaşımda bulundu.

Yeşil mayosunun üstüne geçirdiği kimonosuyla aynanın karşısından çektiği kareyi "İkinci gün" notuyla yayınlayan Soydan, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Güzel model, fit fiziğiyle takipçilerinden tam not almayı başardı.