Cadde Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok

Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok

12.01.2024 - 11:56 | Son Güncellenme:

'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli Çok yakın arkadaşım yok

Son dönemde 'estetik' haberleriyle magazin gündemine gelen Dilan Çiçek Deniz, dün gece Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Davutpaşa'daki kampüsünde gerçekleşen 22. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı.

Haberin Devamı

"AFFETMEM GEREKENLERİ AFFETTİM"

Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen ile başrolü paylaştığı 'Amadeus'taki rolüyle 'En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu' ödülüne layık görülen Deniz, "Bugüne kadar hiç birisini affettiniz mi?" sorusuna, "Ben affetmem gerekenleri affettim. Herkesi de affetmem gerekmez. Affetmediklerim de var" cevabını vererek güldü.

Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli Çok yakın arkadaşım yok

'SEVGİLİ' İTİRAFI!

Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisi sessiz sedasız biten Dilan Çiçek, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz?" sorusu üzerine ise "Benim çok yakın arkadaşım olmadığı için cevap belli gibi" ifadelerini kullandı.

Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli Çok yakın arkadaşım yok