Cadde Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses kaç yaşında, annesi kimdir?

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses kaç yaşında, annesi kimdir?

04.05.2022 - 21:27 | Son Güncellenme:

Arabesk şarkıların önde gelen isimlerinden İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da tıpkı babası gibi sahneleri tercih etmiştir. Küçük yaşlarda müzik eğitimi aldı. Dil ve müzik eğitimi için de Amerika'ya gitti. Peki, Dilan Çıtak annesi kimdir?

Dilan Çıtak Tatlıses kimdir İbrahim Tatlısesin kızı Dilan Çıtak Tatlıses kaç yaşında, annesi kimdir

Dilan Çıtak, 1989 yılında doğdu. ABD'deki eğitimi ardından Türkiye'de İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünde öğrenim gördü. Babası gibi şarkıları ile adından söz ettiren Dilan Çıtak'ın annesi ise Işıl Çıtak'dır. İşte, Dilan Çıtak Tatlıses hayatı...

Haberin Devamı

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde okudu. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bıraktı ve piyano çalmayı sürdürdü. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

2011'de dil ve müzik eğitimi için Amerika’ya giden Dilan Çıtak, "Berklee College Of Music" öğrencilerinden oluşan çeşitli ekiplerle büyük sahnelerde konserler verdi. “The Julliard School”dan mezun Amerikalı bir vokal hocası ile vokal çalışmaları yaptı. Ardından Türkiye’ye dönerek İTÜ İngilizce müzikoloji bölümünde eğitimini sürdürdü.