Cadde 'Dilek Taşı' ilk bölümü ile zirvede! Salih Bademci'ye övgü yağdı

'Dilek Taşı' ilk bölümü ile zirvede! Salih Bademci'ye övgü yağdı

08.09.2023 - 15:44 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin çok konuşulan yeni dizisi 'Dilek Taşı', 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile yayınlandı. 1980'li yıllarda geçen bir hikâyeyi konu alan dizi, izleyicileri ekran başına kilitledi. Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı, reytingin zirvesinde yer aldı. Dizinin başrolü Salih Bademci'nin performansına sosyal medyada övgü yağdı.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Dilek Taşı, yayınlanan ilk bölümü ile seyirciden tam not alarak, zirvede açılış yaptı.

Haberin Devamı

Dizinin yayınlanan birinci bölümü; Total kategoride 3,91 reyting ve 13.23 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde 4.73 reyting ve 15.65 izlenme payı ile birinci olurken, AB kategorisinde ise 4.09 reyting ve 15.56 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

DİLEK TAŞI BİRİNCİ BÖLÜM...

"ANNEM UYANMIYOR BABA" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE YORUM

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, duygu yüklü hikayesi ile seyircilerin kalbine dokunan Dilek Taşı, ekrandaki başarısını sosyal medyada da sürdürdü. Gece boyunca 'en çok konuşulanlar' listelerinin zirvesinde yer alan dizi binlerce yorum alarak çok konuşuldu.

Dilek Taşı ilk bölümü ile zirvede Salih Bademciye övgü yağdı

"SALİH BADEMCİ DEVLEŞMİŞ"

Dilek Taşı'nı izleyen seyirciler, özellikle Salih Bademci hakkında övgü dolu mesajlar yazdılar.

Dilek Taşı ilk bölümü ile zirvede Salih Bademciye övgü yağdı

Haberin Devamı

- Salih oynamıyor, canlandırdığı her karakteri sadece yaşıyor ve hissediyor. Proje ne olursa olsun hiçbir karakter ona karşı koyamaz, onu sahipleniyor. Bu sefer Salih Bademci olmayı bir süreliğine bırakıp Mustafa oldu. Saf yetenek.
- Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kulüp ve şimdi de Dilek Taşı. Salih Bademci gerçekten dönem işleri için yaratılmış.
- Salih Bademci, Türk televizyon tarihinin en kaliteli oyuncularından biri. Yer aldığı projelerde farkını gösterdi. Dilek Taşı'na da harikulade bir başlangıç yaptı. Görünen o ki her bölüm bize şahane kesitler sunacak. Büyük alkış.
- Hazal Subaşı ve Salih Bademci karşılıklı döktürüyorlar. Ciğerimiz kalmadı.
- Salih Bademci kendisine hayran bıraktırdı. Sahnelerde adeta devleşmiş. Rolün hakkını sonuna kadar veriyor.
- Sonuna kadar Dilek Taşı izledim. Harika bir iş olmuş, tüm yapımın emeğine sağlık.
- Salih Bademci gibi aktöre sahip olduğumuz için sektör olarak çok şanslıyız. Adam oynamıyor, resmen rolünü yaşıyor.

MUSTAFA CEZAEVİNDE SALDIRIYA UĞRADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İZLEME YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok beğenilen Dilek Taşı’nın ekibi izleme yemeğinde bir araya geldi. Delta Hotels by Marriott İstanbul Levent’te düzenlenen izleme yemeğine Demirören TV Grup Başkanı Murat Yancı, Kanal D Dramalar Direktörü Gökhan Yıldız, dizinin yapımcısı Efe İrvül’ün yanı sıra oyuncular, yapım ekibi ve Kanal D yöneticileri katıldı. Tüm ekip, muhteşem finalin ardından pasta keserek kutlama yaptı.

Dilek Taşı ilk bölümü ile zirvede Salih Bademciye övgü yağdı

Haberin Devamı

İDAM SEHPASINA SON BAKIŞ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OYUNCU KADROSU

Dilek Taşı’nın başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşırken, oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı ilk bölümü ile zirvede Salih Bademciye övgü yağdı

FİGEN, MUSTAFA'YA SÖZ VERDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Dilek Taşı dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de.