Cadde Djimon Hounsou'dan açıklama! 'Gladyatör 2'de rol alacak mı?

Djimon Hounsou'dan açıklama! 'Gladyatör 2'de rol alacak mı?

23.12.2023 - 15:56 | Son Güncellenme:

2000 yılında 103 milyon dolar bütçeyle çekilen 'Gladiator' (Gladyatör) filmi, 503 milyon dolar hasılat elde etti. IMDB'nin 'En İyi 250 Film' listesinde 36'ncı sırada yer alan, Russell Crowe'un Romalı general 'Maximus Decimus Meridius'u canlandırdığı kült yapımın devam halkasında yer alıp almayacağı merak konusu olan Djimon Hounsou'dan açıklama geldi.

Djimon Hounsoudan açıklama Gladyatör 2de rol alacak mı

Oscar'da 12 dalda aday gösterilip; 'En İyi Film', 'En İyi Erkek Oyuncu' (Russell Crowe), 'En İyi Kostüm Tasarımı', 'En İyi Ses' ve 'En İyi Görsel Efekt' dallarında ödüle layık görülen Gladyatör'ün ikinci filminin, Ridley Scott imzasıyla kasım ayında sinema izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

Haberin Devamı

YENİ BAŞROL PAUL MESCAL

Çekimleri geçtiğimiz ayında haziranda Fas'ta başlayan, yapımcılığını Paramount Pictures'ın üstlendiği devam filminde Paul Mescal (27), 'Lucilla'nın (Connie Nielsen) oğlu 'Lucius' rolüyle başrolde yer alacak.

Djimon Hounsoudan açıklama Gladyatör 2de rol alacak mı

Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Joseph Quinn ve Derek Jacobi'nin kadrosunda yer aldığı Gladyatör 2'de yer alıp almayacağı merak edilen Djimon Hounsou, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Djimon Hounsoudan açıklama Gladyatör 2de rol alacak mı

"KOŞULLAR FARKLI BİR ŞEY OLMASINI GEREKTİRDİ"

Gladyatör'ün ilk filminde hayatta kalan karakterlerden olan 'Juba'yı canlandıran 59 yaşındaki ABD'li aktör, devam filminde kamera karşısına geçmeyeceğini duyurdu.

Dürüst olmak gerekirse, hayır. Bu olayın ortaya çıkış şekli tamamen kazaydı. Ben de filmin bir parçası olacaktım. Koşullar farklı bir şey olmasını gerektirdi.

Djimon Hounsoudan açıklama Gladyatör 2de rol alacak mı